motosikletinizin bir adı var mı?

16848806.jpg

3 senedir bu motoru kullanıyorum henüz b isim düşünmedim.

Ben titanım'a TANK diyorum:cherry: (sağlamlıgından dolayı):)
Ara sıra da (DELİ OĞLAN) derim

olsaydı kesin oLurdu :)

motorum yok şuan oLsaydı kesin bir adı oLurdu :p

Son düzenleme:
bu zamanakadar tüm motorlarımın siyah olması ve gittiğim heryere götürmemden dolayı tüm motorlarımın adı GÖLGE dir.

ben saşa diyorum. scrubs'ta j.d'in motorunun adı :mrgreen: telif hakkı Türkiye'de bana ait :queen:

bende bir ara regal vardı önceki sahibi hayvan diyormuş bende hayvan dedim hayvanı sattık pek yıldızımız barışamadı

sonra silverwing aldım ona bir isim koymamışdım ama galiba en güzel isim insanların doğaçlama takdığı isim
onada ismi kuruyemişçi bir abimiz takdı tanımam etmem arkadaşın evine ziyarete gittim onun dükkanın yanına koymuşdum bu toparlak şey kimin diye apartmanı ayağa kaldırmış :mrgreen:

megafondan bağırıyor bu toparlak motor senin mi anlayamadım dedim honda mı yok ya toparlak işde dedi bizi gülme aldı indik aşağı mal indiricekmiş bende tam deposunun önüne çekmişim al şu toparlağı ileri dedi

arkadaşda ilk başda dalga amaçlı telefonda toparlaklamı geliyorsun falan demeye başladı diğer arkadaşlarında kulağına gidince toparlak aşağı toparlak yukarı motorun adı toparlak oldu :p

valla özel bi ismi yok
zat diyorum
zaaat-ı muhterem felan
zaat arapçada yüce kişi büyük insan anlamına gelir.
zat:)
mesela sabah çalışmadı diyalog şöyle
yav zat-ı muhterem neden böyle yapıyorsun ille hakaret mi edeyim hadi mübarek üzme sahibin bak sana shell den v-power benzin koycam hadi çalış:queen:

PİTbull diyorum ben:):) ufak ve yere yakın olduğu için pitbullarda öyle oldukları için o ismi vrdim:):)

arkadaşlar benim cbf 150 bi motorum var. adını ilk önce ÇAVUŞ koydum.

sonra baktım motor sanki adını beğenmedi banada zevk vermedi açıkçası şu an düşünüyorm.

Lucky - Şanslı yani , gerçi beraber olduğumuz için ben mi şanslıyım o mu şanslı bilinmez

arabaya akkız motorada mavi boncuk,kızım,oğlum,aşkım,hayvan ve şerefsiz(bozulduğu zaman)bide makina diyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar