motosikletinizi nereye koyuyorsunuz otoparkamı, apartmanamı başka bi yere mi ?

arkadaşlar ilk defa başlık acıorum , adım muhammed motosiklet almak istiorum zealsun zs 19 dusunuorum yalnız apartmanda park alanı yok içeri sokmam imkansız zaten benim durumumda olanalar ne yapıolar bi yol gosteren akıl veren olursa cok minnettar kalırım

4 tarafı kapalı özel garaj yaptık ona :) Tabii bizim ev bahçeli. Eğer sizin apartmanda, dışarıda kömürlüğünüz varsa, bu bir alternatif olabilir veya sende korumalıklarla 4 tarafını kapatabilirsin :cat:

Son düzenleme:
Benim cbf 500'üm var motorumu eve sokuyorum ama her seferinde bana eziyet oluyor çünkü engel olarak önümde yüksek bir kaldırım ve apartman girişinde 5 basamak var bunun için 2 ayrı rampa yaptırdım birincisi kaldırıma ikincisi merdivenlere. bu şekilde 1'nci viteste yarım gaz ile motoru yavaş yavaş içeri sokuyorum. NOT: eziyet olsada geceleri rahat uyuyorum.

Kymco cup motorumu apartmanı altındakı garaja bırakıyorum
ama Tenere garaja sığmıyor sokakta elektrik direğine
zincirliyorum ama......AKLIM MOTORDA KALIYOR....:pale::pr:

Benim apartmanın içerisinde koyacak yerim olmadığından, aparmanın önüne bırakıyorum. Ama apartmanın kapısına ve sabit bir demire olmak üzere 3 adet kilitim var :):):) onalrı bağlıyorum, bırandasını çekiyorum bide aparrmanın önü sürekli aydınlık. Artık ondan sonra allaha emanet ediyorum. Yanlız bundan sonra taşınacağım evde herşeyden önce motosikletime uygun olup olmama şartını arayacağım :):):):):):) aslında elimden gelse yatak odama kadar sokarım ama nerde :):):):)

Valla paraya kıydım kasko yaptırdım.Canım nereye isterse koyuyorum.:mrgreen:Eşimin motosikletide arka tekerleğe bağlıyorum.Alarmlı disk kilidini mutlaka tavsiye ederim.

Bizim apartmanın kömürlüğü var ve cüruf çıkarma rampası. Oradan aşağıya süzülüyorum. Ayrıca o geniş mekan, motosikletleri deli gibi seven Apartman Görevlisi nin evine açılıyor. Kilit milit yok yani :)

benimde evimin arkasında bahçem var
bahçedede dogo arjantin köpek var :queen::queen:
ama yinede arka kapıdan eve sokuyorum

bahçede fareler oluyo onlar zarar verir diye düşünüyorum
birde sabahın erken saatlerinde çingeneler ne var ne yok toplayıp götürüyo sokakta
köpek var yok farketmiyo :queen::queen:

aklımda kalacağına ewde kalsın ... :queen::queen:

Deli gibi otopark parası ödüyorum. Hatta ödediklerimi toplasam bir tane daha motor rahatlıkla alırdım. Sırf bu yüzden motor sevdamı abartamıyorum. Bir ara işe motor ile gidip gelyordum baktım masraf 2 katına çıktı. Vazgeçtim. Artık haftada bir motora binebiliyorum. Maalesef büyük eziyet.

bina girişinde yer olmadığı için otoparka koyuyorum...ama olsa kesinlikle otoparla bırakmazdım...

kaldığım apartmanın onunde duruyo.kilit+motorun kendi alarmı +direksiyon kilidi var ama bazı geceler bi ses duyunca hemen aşağıya iniyorum.yanımızdaki özel otoparkta motordan otomobil parası isteyip ölü bi köşeye koalım diyo tav 1500 bi durum yanii :pr:

ewt arkadaşlar benim de kafama takılan sey koyacak hiç bi yer olmaması otoparkta ne kadar ucret alınıyor?sadece geceleri otoparkta kalsa gunduz alsam evin onunde kilitlesem die düşünüorum , sırf bu yüzden motor almayabilrim gercekten eziyet ... Kemal kardeşime %100 katılıyorum ,, ama bunun bi yolunu bulmak lazım

Son düzenleme:
balkonumun altına koyuyorum. zincir + gidon kilidi + çalmaya yeltenecek kişinin canını tek kurşunla almaya kararlı bir sahip.:mrgreen:

Apartmanın zemin kat dairelerinden biri apartman görevlisinin dairesi,diğeriyse depo maksatlı kullanılan kapalı bir alan ve otoparkdan içine pot farkı olduğu için ufak bir rampa çıkılarak girilebiliyor.Sıfır geçtiği hatta çoğunda aynaları çarparak geçtiğim için yarım debriyajla filan olmuyor,"Ya Allah" diyerek yükleniyorum o ağır motora rampayı çıkarmak için.Ama geceleride kapalı alanda diye çok rahat uyuyorum.Arkadaşlarımda kaldığımda ise direksiyon kilidi,disk kilidi ve zincir...Onlara rağmen uyandığımda ilk iş motoru kontrol etmek :)

valla ben koyacak yeri ayarladım bi cuma günü karnemi alıp babama götüriyim bizim balkon asma oraya binanın otoparkından girerek sokıcağım otoparkın bi kapısı var kıyamet kopsa o kadar ses çıkmaz çalmaq zor gibi işte...

dükkan tuttum. hem evdeki ıvır zıvır hem de motor duruyor. eve yakın. arada bir kafa dinlemek için iyi oluyor.

Apartmanın önüne zincirliyorum yakında 2. zinciri alıcam.Ölü uyandıran cinsten bir alarmım var.Birde uyku sorunu olan bir bünye var gecede 2-3 inip ayakkabı topuğuna basaraktan apartmanı turluyorum.Ama hiç rahat değilim evi değiştirecektim bunun için olmadı:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorumu gecen hafta sattım apartmanın merdiven altına koyuyordum yanı alllah emanet..bence bır taksıcı benzıncı fılan bul oraya koy... yada bı dukkanlar anlas servıs olabılrı galerı olabılır bunları dusun derım;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar