Motosikletinizi nerede saklıyorsunuz-*3soru? yardım!*

yardımlarınz için herkese tessekkurler yalnız şimdi aklıma geldide paran olsa bile bişey yapamıosun bu memlekette motor alcaksn paranı biriktirmişsin aylarca ama gel gorki apartmandasn park edecek yer yok disarda birakamıosun hırsızlar da buyuk bi tehlike. nolcak halimiz :pr:

otoparka koycan her ay para kiltlicen aklın onda kalacak malesef bu iki secenekten başka şansın yok - motorun bence 80krş ile maksimum 100krş yakar - yağmurdan korumaya çalış ama unutma şeker değil bunlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çin malı motoru çalıpta kimse başına bela etmez zaten. sokağın ortasında bırak aynen bulursun, kim alıpta başına bela edicek, adamın akıl sağlığı bozulur zamanla. ayrıca o motorlar çok yakar, 1 km de 200.000 lira yakar dikkat et.
lastikleri ise, motor 0 km olsa bile en adisindendir, ve yağmura kışa gelmez, yerlerde sürünürsün, zaten çinli motorlarda frenler berbattır. bunun zealsun'u da mondialide aynı motordur aynı kasadır. gerisi yalan ve aldanmaktır.
çin malı motor alma, yamaha honda gibi halkçı markaları al. hiçbirşey bilmiyor isen, bu forumdaki eski konuları oku

çin malı motoru çalıpta kimse başına bela etmez zaten. sokağın ortasında bırak aynen bulursun, kim alıpta başına bela edicek, adamın akıl sağlığı bozulur zamanla. ayrıca o motorlar çok yakar, 1 km de 200.000 lira yakar dikkat et.
lastikleri ise, motor 0 km olsa bile en adisindendir, ve yağmura kışa gelmez, yerlerde sürünürsün, zaten çinli motorlarda frenler berbattır. bunun zealsun'u da mondialide aynı motordur aynı kasadır. gerisi yalan ve aldanmaktır.
çin malı motor alma, yamaha honda gibi halkçı markaları al. hiçbirşey bilmiyor isen, bu forumdaki eski konuları oku

bence arkadaşın hevesini kırmayalım biz kendimizce doğruları söyleyelim kararı kendisi versin unutmayın herkesin bir alım gücü var ha belki sıfır çin alacağına 2. el honda falan alsın diyeceğiz ama tercih kendisine ait hem insan kendine yeni bir şey alınca sevinmezmi nede olsa başlangıc motoru ilerde palazlanınca istediğini alsın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en az 2000 lira ediyor çinliler. bana bedava verseler, kapımın önünde bekletmem aynen çöp konteynırın yanına bırakırım, yada hurdacıya satarım kilo işi. sırf parayı çöpe atmaktır çin malı motor almak. uyanık olun, emeğinizdir o paralar. yazıktır, milli servettir.

Motorunu Koyacak Bir Yer Yoksa Ve Motordiş Etkenlere (yağmur-hiriszvb) Maruz Kalacaksa Ilk önce Kaliteli Bir Alarm Taktir Bence Caydirici Olsun Diye..
2- Kaliteli Bir Cobra Kilit Almani Tavsiye Ederim. Katlayip Cantaya Koyabilesin Diye.
3- Dişardan Kalacaksa Sabah Rahat Bine Bilmen Için Bi Branda Al Hazirlari Motorun Modeline Göre Satiliyor 20-30 Ytl Den Başliyor

Bir arkadaşıma önermiştim. Şu anda çok işine yarıyormuş.

Apartman yöneticisinden izin almalısın yanlız. Şimdi duvara, motorunun gidonunun biraz üzerinde 4 adet çelik dübel vidala. 2.5mX1.5m boyutlarında demirden bir çerçeve (cam parmaklığı gibi) yaptır. Bu çerçevenin üzerine 4 tane çelik menteşe kaynat ve bu menteşeleri duvara bağladığın dübellere kaynat. Böylece tıpkı balkonlarda bulunan katlanır masalara benzer bir yerin olur. İşin bitince duvara katlandığı için yer kaplamaz. Akşam geldiğinde motorunun üzerine kapatıp güzelce kitlersen çok güzel bir park yerin olacaktır.

Çelik dübelleri ve menteşeleri her hırdavatçıdan bulabilirsin.

konu hakkında

dostum motoruna ne kadar kilitte taksan veya ne kadar güvenlik önlemi de alsan inan çalınacaksa çalınır.zaten çalacak şahıslar mümkün mertebe bu motoru izlemeye alır. Kaçta geliyorsun kaçta gidiyorsun ne zaman apt.sakinleşir vs gibi sonra işe koyulurlar.(güvenlik işi yaptığım için ve bu zamana kadar 65 hırsız yakaladığım için biraz bilgim var hırsız konusunda) Ben apartmanın içine koyuyorum ve kapıda arızalı tek taktığım kilitte disk kilidi. antalya biraz hırsızları ile ünlüdür sizin istanbulda kapkaçlarıyla ama dediğim gibi eğer çalınacağı varsa çalınır. Yeter ki motorunu ulu orta yere koyma. Başka yapabileceğin hiçbişi yok. bu arada benzin sarfıyatı demişsin teknik bilgiler bölümünde bir arkadaş A'dan Z'ye tüm motorların benzin sarfiyatlarını yazmış oku derim sana.
Ve son bişi; kesinlikle çalınacak korkusuyla yaşama. yoksa başına gelir. Keyifli sürüşler dostum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar