Motosikletinizi ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Barkın abinin videolarını izleyip motosiklet aşığı oldum. 17 yaşımda babamın yardımı ile ilk motorumu, mondial mh drift’i aldım.
İlk motosikletim olması ve çocukluk hayallerimin çoğu bu motorla gerçekleştiği için satmaya kıyamıyorum yıllardır.
Ortalama yakıtı 2,5 lt/100kmde
ön dişliyi 16 yaptım, tekirdağ istanbul arası daha rahat yolculuk yapabiliyorum.
Bakımlarını tamirini kendim yapıyorum.
Hayalim bu motosikleti sağlam bir şekilde saklamak ve kardeşime bırakmak.
Şu anda pcx’im var bir tane de ama bunun kadar bağlı değilim pcx’e
Sizinde böyle bağınız var mı motosikletinizle merak ediyorum.

15 yaşında sürmeye başladım şuan 20 yaşındayım 4 kere motosiklet değiştim Mondial Drift L, RKS rt250, Nk250 şimdi de Honda CRF Rally kullanıyorum diğer motorları satarken hiç üzülmedim ama bu motorda sanki istediğim her şeyi buldum. Daha özgür daha güzel hissediyorum cc yükseltmek istiyorum ama satmaya kıyamıyorum son 1 yıldır benle ne yapsam da vazgeçemiyorum kendisinden. Daha yeni rüzgardan dolayı yan yattı kafa sacı yamuldu kendim yaralanmış gibi hissediyorum. Sanırım ben de senin gibi bu motora bağlandım

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben ilk arabama bağlanmıştım. Sıfır alıp 14 sene kullandım. 14 sene sonra eşim ve annem bir oldu zorla sattırdı arabayı hala pişmanım sattığıma. Hep hayalim onu 2. araba olarak saklamaktı. O varken 3-4 araba alıp sattım. Sonunda baskılara dayanamayıp sattım.

Şu anki motorumu bu temmuzda aldım. Uzun süreli bir motor hiç kullanmadım. Hatta 1 yılı geçen bir motorum olmadı.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
2018 den beri kullanıyorum motosikletimi. Allah eksikliğini göstermesin.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
İlk motorumu 24 yaşında 2010'da cbf 150 ile başladım. 1 sene sonrasında Bodruma çalışacağım diye sattım. 2012'de engelli oldum. Ayağımı kaldıramadığımdan ve vites atamadığımdan dolayı vitesli ve ortası boşluk olmayan motor kullanamıyorum artık. 2015'de fuara gidip tekrar motor almak için gittiğimde aklıma maxi scooterlar geldi. 2 defa sym joymax 250 kullandım. Gitmediğim doğu ile güneydoğu kaldı.

Geçen sene eylül ayında motoru büyütüp son durak olarak Suzuki Burgman 650 aldım. Bu sene içinde bahar ayında İstanbul - Ordu (memleket) - trabzon - Erzincan ve sonbaharda İstanbul - Adana - Mersine gittim geldim. Önümüzdeki sene GÜneydoğu turu sonraki sene Doğu anadolu turu yapmayı düşünüyorum. Toplamda motor kullanma deneyimim 97000 km küsürlerdeyim. Araba sürmeyi bilmem hiç hevesimde olmadı küçükken bisiklet büyünce de yine 2 tekerden devam ediyorum anlayacağınız.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Karakaçan 2012 Wave 110i 2015'den beri bende.

Ki ondan önce de 2 ayrı 2012 Wave 110i motorum oldu yine siyah renk.

Onları da tek motor sayarsam (izin verin de sayayım artık :) ) 2013'den beri Wave var kapımda.

Yenilerde L modelini aldığım için belki emektar 2017 Rally'yi satarım birkaç ay sonra ama onunla da 7 yılı devirdik bu yıl.

Allah herkese daha çok ve de güzellerini verir inşallah, hepsi 250 cc altı birkaç motorum var.

Bir yandan hepsine ayrı sigorta ve vergi ödeyip koyacak yer ayarlamakla uğraşırken, diğer tarafta her birini sürerken ayrı keyif aldığım için inşallah daha uzun süreler hepsine birden sahip olabilirim.

Kısmet bakalım.

RS660'ı Haziran 2021'de aldım. 19300km'de şu an.
Satışı zor olması gibi durumlar da baki olmakla birlikte, kalkıp RSV4 almak gibi bir saçmalık yapmazsam veya seneye RS660 Factory almaya kalkmazsam satmak için herhangi bir sebep göremiyorum. İkinci motor geldiğinden beri (Eylül 2022) az kullanıyorum artık zaten. Kişisel mastürbasyon aracı oldu. Çol çocuk olsa bırakmayı düşünürdüm ama işin doğrusu öyle bir şey düşünüyor olsam daha eski, daha mekanik bir motosiklet tercih ederdim sanırım.

Tuareg'i Ocak 2024'te aldım, 18bin km civarında sanırım.
Seviyorum tabii, ama RS'teki gibi bir gönül bağım yok

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
RS660'ı Haziran 2021'de aldım. 19300km'de şu an.
Satışı zor olması gibi durumlar da baki olmakla birlikte, kalkıp RSV4 almak gibi bir saçmalık yapmazsam veya seneye RS660 Factory almaya kalkmazsam satmak için herhangi bir sebep göremiyorum. İkinci motor geldiğinden beri (Eylül 2022) az kullanıyorum artık zaten. Kişisel mastürbasyon aracı oldu. Çol çocuk olsa bırakmayı düşünürdüm ama işin doğrusu öyle bir şey düşünüyor olsam daha eski, daha mekanik bir motosiklet tercih ederdim sanırım.

Tuareg'i Ocak 2024'te aldım, 18bin km civarında sanırım.
Seviyorum tabii, ama RS'teki gibi bir gönül bağım yok
tuaregi vespa yerine mi aldınız :)

Motosikleti
Honda CB 500 F
Şubat 2015 yılında 0 km. olarak almış olduğum Honda CB 500 F motosikletimi halen kullanıyorum. 122.300 km oldu.

Motosikleti
Forza 250
Neredeyse tam 1 sene olacak,12.500km yol yapmışız bu sürede.Kız arkadaşımın daha rahat etmesini istemesem değiştirmem.Ancak konforsal sebeplerden sezonda 18-19 Tracer,20-21 DL650 veya TS660 gibi gibi alternatifleri istemiyor değilim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar