benim cok yakin bir arkadasim evinin yakinindaki bir taksi duragiyla anlasti , hep arac oldugu icin oraya birakiyor , abilerede arada sirada bir tepsi borek & baklava gonlunden ne koparsa . Alin size guvenlikli otopark![]()
Bir cok otopar motosikletleri almiyorda arabalarin uzerine devriliyor diye benim evimin yaninda var ama adam almiyormus.
Bende hem tekerden hem govdeden kilit takarak alt katkomsunun cam demirlerine baglarim birde alarmli disk kilidi alir birandayida cekip allahada emanet edip birakacagim baska carem yokk valla
Valla ya nasip artik cikacak paramizdavarsa napalim allahin dedigi olur be dostum ben kredi cekerek aliyorum valla![]()
150cc lerin hepsinde olan birsey motorservisi olan bir arkadasim var oda al pusman olmazsin diyor titremede abartilacak kadar yokmus zaten en azindan motorda goruntude var
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:28 ----------
Gecnis olsun ayrica umarim onemlibirseyin yoktur
Siki pazarlik yapmaklazin ozaman dusuyormus fiyatlar birkac kisi yesordumda
ameliyat a karar vermeden baska hastaneleride gez birde universite hastanesini sec bence
kendime ait kilitli bahçeme, dükkan brandası ile açılır kapanır garaj yaptım. içine 2 motorumda sığıyor. hem demir parmaklıklı hemde kilitli bahçede kapalı şekilde muhafaza ettiğim halde , birde iki motoruda birbirine kilitliyorum. Acaba çok mu abartıyorum bilmiyorum ama tedbiride elden bırakmak istemiyorum.
Bunda yok ama diğer ameliyatta var.Sağol. Özetlemek gerekirse; Burun ameliyatı oldum iyi geçti. Şimdi kulak ameliyatı olacağım ama çok riskliymiş. Tamamen duyamamak gibi bir risk ve % 80 - 90 oranında sürekli bir kulak çınlaması olayı varmış. Valla olup, olmamak arasında kaldım. İlerleyici değil ise cihaz takacağım arada bir kulağıma. Sol kulakta 65 db kayıp. Sağ kulak ise normal.
Hayırlı olsun hocam. Ben Cb 125 düşünüyorum, bütçe kısıtlı. Belki biraz sıkarım dişimi cbf 150
Yahu bu arada kışın motosiklet fiyatları düşmez mi? Mesela 2013'e gireceğiz. Elde kalan 2012 CBF'ler düşmez mi? + Kış