Motosikletinizi başkaları ile paylaşır mısınız?
Nayır , Nolamaz.
Nayır , Nolamaz.
İki arkadasima motor kullanmayı benim motorda öğrettim, 1 kere dustu birisi, sorun değil, beklediğimiz şeydi. Bu arada motor cbr500motor dediğin maldir, gelip geçicidir. Asıl keyif sürmek.
Sende haklisin hocam, işin dediğin kısmı çok riskli.Hocam bazen o iş öyle sadece 'mal'la maddiyatla olmuyor.
Adam arkadaşından emanet motor aldı, kaza yaptı bi bacağı sakat kaldı.
Sonuçta ikisinin de suçu yok kazadır fakat senelerdir gül gibi geçinen 2 komşu aile şimdi düşman.
Çok güvendiğim ve ehliyetli biriyse veririm yoksa vermem. Motor nedir bozulur yapılır demir parçası. Lakin bi ölümlü yaralamalı kazaya karışırsa işin rengi değişiyor.
hele bir de ehliyetsizse yandınız.
Bir gün satmaya karar verdiğinde arkadaşlarının sana ne diyeceğini hesaba katıyormusun bunları söylerken?arkadaş olduğum insanlar motor istediğinde verdiğim cevap ''Motor benim karım yollarda yatağım şimdi sen benim karımla o yatakta yatmak isteyerek ayıp ediyorsun'' diyip geciyorum ciddiyeti anlasın diye.
rkadaş olduğum insanlar motor istediğinde verdiğim cevap ''Motor benim karım yollarda yatağım şimdi sen benim karımla o yatakta yatmak isteyerek ayıp ediyorsun'' diyip geciyorum ciddiyeti anlasın diye
Bir gün satmaya karar verdiğinde arkadaşlarının sana ne diyeceğini hesaba katıyormusun bunları söylerken?