Motosikletinizi başkaları ile paylaşır mısınız?

Arkadaşlar ömrüm boyunca her güzel eşyama ortak olan pekde anlaşamadığım abim daha motorumu almadan ortak olacak izlenimi veriyor. Siz motorunuzu paylaşıyor musunuz? Ben güzel bahaneler arıyorum paylaşmamak için.

Bendende çok istiyor motoru olmayan arkadaşlar. Vermiyorum, at avrat silah verilmez.

Bu konu çok su götürür :salut: Misal kardeşin istedi adam ehlıyetlı kask takar mont giyer vs ancak gönül bu gene aklın onda kalır ....:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İsteyen kişiyle gerçekten samimi isem , kullanmayı iyi biliyorsa , ekipmanı var ise ,sorun yaşamıyacağı güvenini vermişse veririm . yoksa motoru olmayan, bu işi bilmediği halde ver bi tur bineyim diyen adama değil motor selam verilmez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoruma kendi malı gibi baktığım belli 1-2 kişi dışında kimseye vermem

Oluşan hasarları karşılattır ona :D anidir o 1-2 biner sıkılır bırakır ya da kendine daha iyisini alır

Kesinlikle verilmez bir iki kırmızı ışık ihlali yapsa olan motor sahibine biryere vursa sigorta farkı motor sahibine sakat kalsa akrabaları motor sahibini sorumlu tutucak. Veripte kötü olacahına vermeden kötü ol

Motosikleti
Dominar 250
Geçen hafta (20 senelik) arkadaşım istedi 4 5 saatliğine vermedim
Biraz tavır yaptı umrumda bile değil açıkçası

Abin mal bir adam değilse, ehliyeti falan olmadan sokağa çıkacaksa verme. Motosiklet sürmeyi bilmiyorsa öğrenmek istiyorsa öğret.
Abi kardeş arasında bu senin bu benim mi olur. Ben kardeşim için kendime aldığımdan daha iyisini alırım her zaman.

abim istesin, devrini bile veririm dert değil.. gider alırım 1 tane daha..

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Abim isterse canım feda, ama arkadaşlara bende vermem.

F54

Öz kardeşime vermem kendisi azcık mal :)
Amk adam kask ı bile çaldırıyor geri zekalı motoru versem daha da geri gelmez
Ama ehliyeti olan birkaç arkadaşıma veririm
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ( birinde gs1200 var birinde tenere )
Bu motorlar da her daim emri me amade işim var dediğim zaman gider garajın dan alırım ne zaman geleceğimi de kimse sormaz :)

Abime cbr'ımı vermiştim, vitesli motordan gram anlamaz ama hiç düşünmedim motora bişey olur mu diye. 1. viteste 1 km gidip gelmiş avanak, sonra geldi yanıma "bu motor gitmiyor, alıcağın motorun .." diyip hızlı adımlarla uzaklaştı. Demem o ki bırak bi hevesini alsın, kalbini kırma elemanın sonra zate kendi vazgeçer istmekten.

abim istesin, devrini bile veririm dert değil.. gider alırım 1 tane daha..

Abime kask al dedim. Şehir içinde kask mı takılır dedi. Biraz deli dolu bir adam, kesin motorla hız da yapar. Nişanlısı motora binmesini de istemiyor zaten. Motor alırsan hakkımı helal etmem diyen bir annemiz var. Etmezsen etme ben motorumu alacağım dedim, zorla kabullendi. Şimdi bu motorla başına birşey gelse herkes beni sorumlu tutar. Yüzde 51 sebebim bu, yüzde 49 ise motorumu paylaşmamak istemem.

Motosikleti olan bir adamsa (bence bi japon olması daha iyi) ve ben sürüsünü gördüysem veririm.Ama aksi taktirde "ya baba bunun fites nerde bak vites değil fites.Göster et baba ya kolaymış bi tur atam."lan yürü git.. :) verip kotu olacağına vermeyip kotu ol.He abim canımdır alsın parçalasin ona bir şey olmasın o ayrı bi durum

İki arkadasima motor kullanmayı benim motorda öğrettim, 1 kere dustu birisi, sorun değil, beklediğimiz şeydi. Bu arada motor cbr500 :) motor dediğin maldir, gelip geçicidir. Asıl keyif sürmek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar