motosikletinize ne yazardınız ????

evet arkadaşlar depoya veya motosikletinizin herhangi bir yerine yazı yazacak olsanız ne yazardınız ????

ben aşşağıdakini yazdım (seni son anlatışım)şarkı ismi :)

Zincir koruma şeysinin üstünde ls2 nin çıkartma yazısı var motosikletim kırmızı olduğu için deponun yan tarafında sadece beyaz ay yıldız yapıştırmaları var zaten taban kırmızı başka ön siperlikte camın köşesinde ATATÜRK'ün imzası var depopad var türk bayraklı arka kuyruk kısmında köşede isim soyad kan grubu var harici yazı yapıştırma hepsi bunlar var bende :)

Ben suzuki yazdım.

InstagramCapture_98f7f345-e63d-4105-a4ee-6bb721a2d9a7_zps7460691e.jpg.html

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
エルカン yada えるかん

Son düzenleme:
Ben yamaha yazılarını bile söktüm sade seviyorum :D ama aklımdan isim soy isim ve kan grubum yazmak geliyor ama yazdırmam

ben hiç sevmem. fabrikadan nasıl çıktıysa öyle kullanmayı seviyorum. hiç bir şey eklememde çıkarmamda.. ama arkadaşımin motorunda UNUTTUM SANMA yazıyor :-D

Motosikleti
Hero X Pulse 200
alem bana ben san.... şaka şaka hiç birşey sadelik güzeldir :)

tabiki hiç bişey sadece sol arka tarafında çok küçük Kemal Atatürk imzası var.

İsim ve kan grubu stickeri var.
Onun haricinde Atatürk ün imzasından başka birşey yazdırmam ve yapıştırmam diye düşünüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben sade seviyorum ama osmanlı arması takasım var

Ben yamaha yazılarını bile söktüm sade seviyorum :D ama aklımdan isim soy isim ve kan grubum yazmak geliyor ama yazdırmam

kan grubunu bende severim yazmak isterim fakat Mazallah kaza oldu ve kullanan abiniz , babanız veya arkadaşınız.. yanlış kan verilme ihtimali var. durumun aciliyetine göre değişir de ilk kaza anında o an verilecek her bilgi değerlendirilir ya o bakımdan

Benimkinde bir yığın sticker var. Sağda CRF 250L yazıyor, solda CRF 250L yazıyor. Zincir korumada zincir gerginliği yazıyor falan falan. Orijinal seviyorum leyn. Sadelisi de güzel oluyor gerçi :)

benim motorda eski sahibinin adı yazıyor "hacısüleymanoğlu" :D orjinal marka yazılarından başka bişey sevmiyorum. orjinal sticker

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar