Motosikletiniz olmasaydı.....

GKN

71 mustang mach 1 le halen sahilde gazıyo olurdum:cherry:

Motosikletim olmasaydı minibüse binmek zorunda kalacağım için şu ana dek gezip gördüğüm hiçbir yere gitmezdim. Eskiden olduğu gibi eve kapanır, kitaplara dadanır ve bu konuda ölçüyü kaçırırdım. Şu anda güzel, hem kitap okuyorum hem motorumla geziyorum.

evde otururdum mu diyim şimdi....yok canım araba var bisiklet var metrobus var metro var daha sayımmı ....herkezin motorumu var kanki yapma yaww

motosiklet olmasaydı istanbulda yaşamazdım bu şehir motorsuz yaşanmaz.

şuan neler yapıyorsam onu yapardım. Olan motoru şehir merkezinde kullanamamak ne kadar kotu !

Arkadaşlar motosikler çok tehlikeli olmasına rağmen çok zevkli ve güzel bi alet. Ben neredeyse 50 mtre ilerideki bakkala motorla gidecem. Biyerlerim iyice alıştı motorun üstüne:p

Hayatımıza bu kadar giren ve çoğumuzun çocuğu gibi ilgilendiği motosikletlerimiz olmasaydı ne olur du? Ne yapardık?

benim cok guzel bir ornegim var tam fixlenen bir ornek motosiklete karsi olanlarin agzini kapatan....en kral savunucu gelsin bana motosiklet konusunda susturup yollicam...
ornegim:
-motosiklet cok tehlikeli sey yaaaa..
-korumalarin oldugunda sorun olmaz birde kullanmasini biliyorsan ve sacma sapan kullanmiyorsan...
-ama yinede tehlikeli...
-Bicakda tehlikeli,silahda tehlikeli kullanmasini bilmeyen biri icin...oncelikle kendini bilicen...:queen:

benim cok guzel bir ornegim var tam fixlenen bir ornek motosiklete karsi olanlarin agzini kapatan....en kral savunucu gelsin bana motosiklet konusunda susturup yollicam...
ornegim:
-motosiklet cok tehlikeli sey yaaaa..
-korumalarin oldugunda sorun olmaz birde kullanmasini biliyorsan ve sacma sapan kullanmiyorsan...
-ama yinede tehlikeli...
-Bicakda tehlikeli,silahda tehlikeli kullanmasini bilmeyen biri icin...oncelikle kendini bilicen...:queen:

hocam o da güzeldi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar