Motosikletiniz insin kalksın istermisiniz ¿

[YT]uRcbrDRlnRY[/YT]

Atv dediğinde böle olurdu zaten herhalde.. yakında full bady kit ile karşımızda olabilirler:silent:

iyide biraderim bu videodaki motosiklet değilki...

çok hıp hop klip seyrettin Allah bilir...

yemın ederim aklıma geldi bunun yazılacagı ve senın yazacagında aklıma gelmediyse s.... im :mrgreen: abi ATV ne araba mı ¿

yemın ederim aklıma geldi bunun yazılacagı ve senın yazacagında aklıma gelmediyse s.... im :mrgreen: abi ATV ne araba mı ¿

arkadaşım 4 tekerlekli bir zımbırtıyı motosiklet statüsüne niye sokuyorsun anlamıyorum...Motosiklet 2 tekerdir ...daha ne car car yapıyon...

illa topik adıyla içerik arasında bir bağ oluşturmaya çalışma...yok...ATV işte...bizden değildir...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mete her zaman haklıdır... :p

Vasco kardeş, ATV tabi ki araba değil ama her halde motosiklet de değildir! Ben ATV nin motosikletle birlikte anılmasından sinir oluyorum zaten... Motosikletin şekli şemali ve karakteri bellidir; MOTOSİKLET 2 TEKERLİDİR! ATV, motosiklet motoru kullanılan bir araç olabilir ama bu onu motosiklet sınıfına sokmaz.

arkadaşım 4 tekerlekli bir zımbırtıyı motosiklet statüsüne niye sokuyorsun anlamıyorum...Motosiklet 2 tekerdir ...daha ne car car yapıyon...

illa topik adıyla içerik arasında bir bağ oluşturmaya çalışma...yok...ATV işte...bizden değildir...

taşıt o zaman. topic adınlan ben ben bağ kurmaya çalışmadım ki sen dedin ilk bu motosiklet değil dedin bağ kurdun işte:mrgreen: he bide bunu dunyada ben sokmadım motosiklet diye, bu zımbırtıyı üreticiler sokuyor motosiklet statüsüne

neyse abi arkadaşlar izlesin diye koydum motor araba veya uçak işte.

2 tekerrde deneyen var mı bunu acaba :p

Trike..,sepetliler ..kimden :cherry:

Mete her zaman haklıdır... :p

Vasco kardeş, ATV tabi ki araba değil ama her halde motosiklet de değildir! Ben ATV nin motosikletle birlikte anılmasından sinir oluyorum zaten... Motosikletin şekli şemali ve karakteri bellidir; MOTOSİKLET 2 TEKERLİDİR! ATV, motosiklet motoru kullanılan bir araç olabilir ama bu onu motosiklet sınıfına sokmaz.

:cherry:Cumoni abi son mesajlarının sonrasına iyi bak...sana bi kitledim şaşarsın...okumak istersin..:p

taşıt o zaman. topic adınlan ben ben bağ kurmaya çalışmadım ki sen dedin ilk bu motosiklet değil dedin bağ kurdun işte:mrgreen: he bide bunu dunyada ben sokmadım motosiklet diye, bu zımbırtıyı üreticiler sokuyor motosiklet statüsüne

neyse abi arkadaşlar izlesin diye koydum motor araba veya uçak işte.

yahu niye tereyağından kıl çekiyorsun...Topik açıklamasında ATV diyecektin...:bounce:

2 tekerrde deneyen var mı bunu acaba :p

Trike..,sepetliler ..kimden :cherry:

abi kağıt üstünde yazan umrumda değil..aksı kısa aptal aletler...zengin oyuncağı...:pehlikelide he..hiç atvden düştünmü...aboo adamı öldürür inan..

:cherry:Cumoni abi son mesajlarının sonrasına iyi bak...sana bi kitledim şaşarsın...okumak istersin..:p

yahu niye tereyağından kıl çekiyorsun...Topik açıklamasında ATV diyecektin...:bounce:

abi kağıt üstünde yazan umrumda değil..aksı kısa aptal aletler...zengin oyuncağı...:pehlikelide he..hiç atvden düştünmü...aboo adamı öldürür inan..

metehan abı sen bı alemsın yaa :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hahaha low rider style air suspension kit uygulamalı atv bu sistemi uygulumadıkları arac yok mondial 150 hs ye bile uyguluyolar..

jantlarda çok harika adam arabasına taktırmaya kıyamaz..

al bak 30 inch spinner li jant ayrıca air suspension var..

[YT]18RKzbU6me0[/YT]

bunlarda atv versiyonu..

[YT]xi2Uz4a-OIk&feature[/YT]

[YT]EjdW2Zn3tHI&feature[/YT]

[YT]RFt706idZXc&feature[/YT]

[YT]0fMyr3n70S8&feature[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar