Motosikletiniz Çin malıysa yandınız...

bence herkes yatsın kalksın şu çin çan çonlara dua etsin yoksa o marka olan japonlar italyanlar bugünkü fiyatlarının kat be kat üstünde satılırdı
çinliler olmasaydı suzuki an 125 i anahtar teslimi 2350 ytlye alabilirmiydiniz arkadaşlar piyasaya giriş fiyatını biliyordur herkes bence çinlisi de japonuda italyanı da lazım bu ülkeye

Bence cok basit bakarsan bag olur bakmazsan dag,hepsi bu adam gibi zorlamadan surmek lazim sonucta kul yapisi cin japon herkesin kendi secimi,alabileni var alamayani,bazilari cin mallarina uyuz oluyoyorlar kendilerinde italyan veya japon mallari olmasina ragmen o zaman sizene arkadasim adiyse adi
siz bini aslan gibi kendi motorunuza bakmayin baskasininkine dimi yani?napalim yani siz uyuz oluyonuz diye binmeyelim mi yada benzin dokup yakalim mi sonucta cefada bizim sefada gerisi bos!!!

At sahibine göre kişner.12000km oldu regal raptor kullanıyorum.şükür o kadar uzun yol yapmama rağmen bugüne kadar yollarda kalmadım.bakımlarını tam yapıp zorlamdan gidiyorum.

ama bu çinli ürünler ile marka ürünler arasındaki tartışma gün geçtikçe büyüyor.bu da işin tadını kaçırıyor bana kalırsa.

önemli olan iyisi yada kötüsüyle motosikletçi ruhunu yaşamak gerisi boş.çoğu kez selam verip alamadığım o snoope enduro yda ss kullanıcıları olsada yolarda ben hayatımdan memnunum:)

bütün çinliler burdaymış :)
ya arkadaşlar tamam yedek parça sıkıntısı var yok diyemeyiz ama şöylede bişey var onlar çinliyse bizde TÜRKÜZ ve aklımız her zaman kurnazlığa çalışır. dış aksam için bişey diyemem (onunda ustaları var) ama motor konusunda bizim ustaların eline kimse su dökemez uyduramıycakları yapamıycakları bence parça yok yeterki doğru kişiyi bulun şuana kadar bi sorun yaşamadım 3 ayda 3000 km yaptım şehir içinde benimkide kendini amorti etti ama bi gün eğer yaptıramıycağım bi arıza çıkartır isede çoğu arkadaşın dediği gibi 1 bidon benzine bakar :)
siz rüzgarın keyfini çıkartın sezonu kapatmaya az kaldı tadını çıkartın seneye allah kerimdir bulunur bi çözüm yolu

bu arada Fujiyama 200 cc kullanıyorum diğer adıda XGJAQ gibi garip bi model ama memnunum

cin mali hayrı kime olduki bize olsun adamlar öle coklar ki nüfüs pıtrak gibi ürüyorlar daha başımı za neler getirir kim bilir bide yeni 600 lük motor cıkarıyorlarmış sene ye piyasa ya sürceklermiş vah bizim türklere hemen aldanıp alırız:cherry:

:cherry:cin mali hayrı kime olduki bize olsun adamlar öle coklar ki nüfüs pıtrak gibi ürüyorlar daha başımı za neler getirir kim bilir bide yeni 600 lük motor cıkarıyorlarmış sene ye piyasa ya sürceklermiş vah bizim türklere hemen aldanıp alırız:cherry:

Son düzenleme:
valla kimdemişse onun kendi binişi ve bakımında iş yoktur mondial hs kullanıyorum hem yedek parçalarını servise telefonla bile söylesem adamlar hazır edip kendileri arıyorlar ve heryerdende daha ucuz artı tam 24560 km deyim allaha çok şükür bir sorun çıkarmadı anlıyacağınız adamlar biniyor bakım dahi yapmıyor sonra bozuldumu çin alan yandı diyor ilk önce bakım yapmayı bileceksin sonra laf edeceksin saygılar

..zaten bizde böyle motor istemiyormuyduk beyler .?biçoğumuz yolda bi motor gördüğüzaman (çin malları yokken piyasada) ah be bu motor benim olsa keşke demedimi sanki adamda kalktı hiç üşenmeden görünüm o motora benzeyen ama 125 150 250 cc vs. yaptı al canım sana motor dedi biz de eyvallah dedik aldık kullandık ..sonrada eyvah çin malı alan yandı diyo sunuz yaptır bakımını adam gibi kullan hiç bişey olmuyo valla

bunun böyle olacagı belliydi zaten,yoksa adamlar nasıl kurtaracak maliyeti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar