motosikletini yakan adam

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

ben hayatımda servise 3 kere gittim 3ünde de rks veya arora gibi markaların altında satılan saçma sapan isimleri olan motorların daha rodajı bitmeden serviste beklediklerini gördüm her gidişimde mutlaka birisi oluyordu yok 200 yok 400 kilometrede motoru bozulup 1 yıldır peşinden koşan bana da biraz şans meselesi gibi geliyordu ama o kadar çok gördüm ki artık mutlak gerçek diye bakıyorum siz ne düşünüyorsunuz

Motosikleti
Honda Forza
Videodan hangi marka ve model olduğunu çözemedim ama görünen dükkanı Google'da bulunca Yuki Mağazası çıktı. Bende rks servisine motor bakımı için gittiğimde dün aldığı motorun tüm göstergelerinin çalışmadığını ve ışıklarda durunca stop ettiğini söyleyen kişilerle denk geldim. Ben mi çok şanslıydım bilmiyorum ama kendi rks scooterımda hiçbir sorun yaşamadım. (egzoz vidalarını kırılması hariç 200tlye hemen halletmişlerdi.)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Adamın yerine kendimi koydum da hakikaten üzüldüm. Şu yok zamanda büyük para vererek aldığın bir üründen gol yemek ve sorununu çözdürememek kadar kötü bir şey yok. Çok yazık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar