valla ayılar heryerde var cerrahi doğru söylüyor sehirdekileri napcaz
panda' Alıntı:ayının halini düşünen yok valla...mekan Ayının mekanı...eee yabani hayat onların babasının malı...e şimdi kim kimin hakkına gasp ediyor...ayı saldırmakta haklı değilmi...kimbilir ne korkmuştur garip...siz inzanlar h kendinizi düşünürsünüz zaten...
![]()
panda' Alıntı:kimbilir napıyodur şimdi ayı kardeş..........
ayının halini düşünen yok valla...mekan Ayının mekanı...eee yabani hayat onların babasının malı...e şimdi kim kimin hakkına gasp ediyor...ayı saldırmakta haklı değilmi...kimbilir ne korkmuştur garip...siz inzanlar h kendinizi düşünürsünüz zaten...
![]()
Ayı bile motosiklet tutkunu. Yakın da Tanışma forumunda topic açar. Ben geldim, aranıza beni de alın diye..:queen::queen::queen::queen:
Ayular şaane motor kullanıyolar.![]()
savunmaya geçmişsin :cherry:
kan çekiyor herhalde :queen:
Tabi kollarsın kankalarını .....:queen::queen::queen::queen:
İstambıl ayusu seniii....:queen::queen:
Motorcu panda var, motorcu ayu niye olmasın :queen:arkadaşım bölgecilik yapma...aynı ormanların çocuğuyuz...hepimiz ayuyuz hepimiz pandayız...:queen:
Motorcu panda var, motorcu ayu niye olmasın :queen:![]()
zaten motorculuk ve ayuluk içice bir kavram...sürüş teknikleri ve yoldaki hal hareketler babında sık sık gördüğümüz şeyler...diyerek yırtmaya çalışayım...
yırtamazsın
olay yerindeki güvenlik kameralarından ayının aslında ayı olmadığı kılık değiştirdiği(bunu yaparken pek zrlanmadığı, biriki ufak tefek modifikasyonla tam anlamıyla adapte olduğu) ve olay yerinden cıbıf 150 marka bir motorla uzaklaştığı tespit edilmiş :queen:
kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok :cherry: