Motosikletini Göster !

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Alırım bi maşallah :cat: :bestmt:

Birkan gardaşım,gönül isterki antalyada binelim makinaya..

-5 hava ve karlı yollar var..ne yapalim..

Buda benden 1 saat evvel..

[url]https://i.hizliresim.com/Ll1kYG.jpg[/url]

Abbov abi -5 ve motosiklet :) çok sıkıntı.

İnşallah yolun düşer burda beraberde bineriz bigün.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------

Alırım bi maşallah :cat: :bestmt:

[url]https://i.hizliresim.com/Ll1BWV.jpg[/url]

Maşallah kazasız belasız.

Motosikleti
Yok
Daha once de paylasmis olabilirim, hatirlayamadim acikcasi.

al2924.jpg

P1P8kO.jpg

Abbov abi -5 ve motosiklet :) çok sıkıntı.

İnşallah yolun düşer burda beraberde bineriz bigün.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------

Maşallah kazasız belasız.

Dostum,

Kasım sonu,Hava 6 derece 400km turdan alinti.

Buda

Geçen hafta 0 derece 200km turdan alinti.

Yağmur olmasin,gerisi mesele değil..teker sürekli döner...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------

Kardeşim,uzerindeki stok lastiklerle kullanma aman,sakata gelirsin.

Hadi yaz sezonunda iş gorur ama,bu mevsimde zor..

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben de şu kışı yazı geçireyim gelecek kış başı Road 5'leri (duruma göre) emekli edip Wintergrip alacağım, yaz başı da bakarız ya eski Road 5'ler (sanki zor gibi) ya da yeni bir set. 7.000km'deki Road 5'ler şimdiye kadar sorun yaşatmadı (ama 5C altı çıkarmadım) ama gelecek kışa tehlikeli olabilirler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------

Lastik havalarına çok dikkat ediyorum, şu sıralar 2-2,5psi eksik basıyorum. Aman diyim kış vakti lastikleri kullanım kılavuzuna göre şişirmeyin, daha önce yazmıştım bir hesabı var, ona göre eksik basmanız lazım (arayayım da bulayım o mesajı...)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

Ahanda burada:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/192693-kaliteli-lastik-basinc-olcer-2.html#post4378390

Dostum,

Kasım sonu,Hava 6 derece 400km turdan alinti.

[url]https://i.hizliresim.com/y6874k.jpg[/url]

Buda

Geçen hafta 0 derece 200km turdan alinti.

[url]https://i.hizliresim.com/oX9pv9.jpg[/url]

Yağmur olmasin,gerisi mesele değil..teker sürekli döner...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------

Kardeşim,uzerindeki stok lastiklerle kullanma aman,sakata gelirsin.

Hadi yaz sezonunda iş gorur ama,bu mevsimde zor..

2017 ekim çıkışlı bir yılı yeni geçtik yani azicik daha idare etsin de inşallah yaz sonunda değiştireceğim lastikleri. Adanada zaten 10derecenin altına düşmediği için biraz da ondan erteliyorum ama aklımda sağol tavsiyen için :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah izin verirse bu cuma göynümün efendisinin fotosunu atıcam buralara 😀

Azicik daha idare etsin de inşallah yaz sonunda değiştireceğim lastikleri. Adanada zaten 10derecenin altına düşmediği için biraz da ondan erteliyorum ama aklıma sağol tavsiyen için :cat:

10derece ohh..tadini çikar motorun..

Bugun hava -5 ti ama motorun ruzgariyla -15 olmuştur garanti,hatta yerden sicrayan kar suyunun donduğuna şahit oldum..motorda canli gidiyor sanki su sogutmali..

Sağlam giyindigim için sadece kaskin vizorunun soguklugu etkiledi o kadar.

10derece ohh..tadini çikar motorun..

Bugun hava -5 ti ama motorun ruzgariyla -15 olmuştur garanti,hatta yerden sicrayan kar suyunun donduğuna şahit oldum..motorda canli gidiyor sanki su sogutmali..

Sağlam giyindigim için sadece kaskin vizorunun soguklugu etkiledi o kadar.

10 derece de ara sıra oluyor zaten her zaman değil bu yüzden şanslıyız senin işin daha zormuş o soğukta dikkatli ol kazasız sürüşler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10 derece de ara sıra oluyor zaten her zaman değil bu yüzden şanslıyız senin işin daha zormuş o soğukta dikkatli ol kazasız sürüşler :)

Çok özeniyorum valla sıcak iklimlerde yaşayanlara 😀 biz 5-6 derecede piknipe gidiyoruz o derece soğuk Ankara. - 10 diyor ama kuru ayaz onu - 20 felan hissettiriyo insana.

Yozgat soğuğunda(-13) yerde 20 cm kar üzerinde fotoğraf paylaşmayı çok isterdim ancak mobilden girince zor oluyor.

Dogrudur,aliştik soguklara,resimde kadirli arabalarini gordum,osmaniye kadirliden misin?

Kuzenim 3 sene gorev yapti,2009da gelmiştim,oranin insani mert ve efendi olur.dağhan kebapta efsanedir.:cat:

Kaza bela gelmesin..

Son düzenleme:
Motosikleti
SYM Symphony ST200, TVS Jupiter110
Selamlar,

Bu da benim Kiraz'ım;

20181013_131838.jpg

Yamaha YBR125 ESD, 2016

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar