Motosikletini Göster !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
babaAkar>> Çok açık sözlüsün tebrik ederim. Misafir olarak takılırsan ayıp edersin bence böyle devam et. İnşallah istediğin motosikleti alırsın.

Hocam efsane kle500 hatirlatman icin tesekkur... O sinifta aletrnatifsizdi, hala bile oyle. Honda olur da yaparsa cb500x belki bize hatirlatir kle yi, ki cook zor. Kazasiz gunler, uzun yillar motorunls insallah

arkadaki gt 170 kimin nasip olursa 1 2 haftadan ben de alcam :)

hocam hevesini kırmak istemem de sıfır alacaksan alma derim . ön tekeri kalın oldugu ıcın bıraz guzel gorunse de oyle bı cıhaz degıl kendısı maalesef

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------

Tebrik ediyorum seni kardeş vallahi dedektif olacak adamsın haklısın resimler çalıntı..

Napıyım herkes motorunu koyuyodu benim motorum yok ve hep içim buruk zor günler geçiriyorum bu resimleri yükleyince kendimi kandırıyordum bazen kendim bile inanıyordum bu motorların benim olduğuna kendimi tatmin ediyordum

duygu sömürüsü yapmıyorum ama sağol yani beni bozduğun için teşekkür ederim yeteri kadar rezil ettin beni bundan sonra misafir olarak takılırım forumda herkese iyi günler motorlarınızın değerini bilin motorunuz olduğu için çok şanslısınız

gözüm sattım özledim ayağı yapağacına , bunda hevesim var benim olsun istediğim için bu resmi temsili koydum dersin biter. hatta konu başlığı aç. gönlünüzdeki motoru paylaşın diye....

Sym wolf (kara kurt)
rL9Mb7.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar