Motosikletini Göster !

Hepinizin motoru çok güzel arkadaşlar. Allah kaza bela vermesin.

Marka, model ayrımı yok. Hepimizin motoru güzel... :cat:

Özellikle de motosikletlerin hepsinde ayna var ve kullanıcılar kask ve ekipman kullanıyorlar.Forum sayesinde daha çok bilinçli insan yetişecek inşallah.

Aynasız kullanan kişinin buraya resim eklemesi... Yemez biraz :)
İlk başı çeker, direk taşlarım.

Kask, ekipman olayı kişi ile alakalı. Canını seviyorsa, hayatı seviyorsa takar. Ölmek istiyorsa buyursun zaten..
Bilinçlenme olayı ise... Son 4 seneye nazaran ciddi derecede fark var. Motosiklet kültürü oluşmaya başladı yavaş yavaş.

Aynasız kullanan kişinin buraya resim eklemesi... Yemez biraz :)
İlk başı çeker, direk taşlarım.

Kask, ekipman olayı kişi ile alakalı. Canını seviyorsa, hayatı seviyorsa takar. Ölmek istiyorsa buyursun zaten..
Bilinçlenme olayı ise... Son 4 seneye nazaran ciddi derecede fark var. Motosiklet kültürü oluşmaya başladı yavaş yavaş.

5 bin liralık motora 2500 liralık korumayla biniyorum.
şort tşort binip kaskı dirseğine takanlar utansın :)

gerçi yolda bana bakıp gülüyolar farkediyorum ama yapcak bişey yok can tatlı:)

5 bin liralık motora 2500 liralık korumayla biniyorum.
şort tşort binip kaskı dirseğine takanlar utansın :)

gerçi yolda bana bakıp gülüyolar farkediyorum ama yapcak bişey yok can tatlı:)

Aynen hocam bugun TÜV e benim scooter (kanuni ronny) muayeneye götürdüm. Arka tarafta sigara içen tüv görevlisi elemana lavaboların yerini sordum üstümde bi üst fotoğrafdaki tvs yle paylaştığım kask mont eldiven var. eleman bana dedi: Motor ne marka ? bende dedım kanuni scooter güldü. Yani kask falan görünce illa 600 lük yada litrelik motor beklio insanlar . neyse bende ona güldüm geçtim :)

Aynen hocam bugun TÜV e benim scooter (kanuni ronny) muayeneye götürdüm. Arka tarafta sigara içen tüv görevlisi elemana lavaboların yerini sordum üstümde bi üst fotoğrafdaki tvs yle paylaştığım kask mont eldiven var. eleman bana dedi: Motor ne marka ? bende dedım kanuni scooter güldü. Yani kask falan görünce illa 600 lük yada litrelik motor beklio insanlar . neyse bende ona güldüm geçtim :)

bende de nolan kask var.

kaskı gördükten sonra motoru görenler veya sorulduğunda söylediğimde hmmm, hee bu mu filan diyolar:D:D Hey Allah'ım

Bugün Kapıdağı boydan boya turladık. Fakat gezi konusu açılcak kadar fotoğraf çekemedik malesef. Yağmura yakalandık. Bari buraya atıyımda konu öne çıksın :)
aqDo62.jpg

dj2ny7.jpg

RyVJdZ.jpg

XWoBaj.jpg

Kocaeli İl Temsilcisi
Merhaba. Huri ben. Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği yeleği gördüm de çıkaramadım kasktan. Merak da ettim :) Keyifli Sürüşler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar