Motosikletini çabuk satmak istersen?

Herkese hayırlı satışlar diyerekten....
Arkadaşlar ben aşağı yukarı bir aydır motor almaya çalıştım. Şöyle ki biraz param bir de kredi kartım vardı. Ancak alabileceğim çok motor olmasına rağmen bu şartlarda bi çare kaldım. Ta ki sitemizde ki Nahzuvay kardeşle tanışana kadar. Yarı peşin yarı taksit yaptık. Netice o motorunu sattı, ben de motor aldım.
Durumu musait olan arkadaşlar için tabii ki fikrim; sizi kurtaracak miktar peşin kalanını da kredi kartına hiç olmazsa 2-3-4-5 taksit yapar iseniz benim gibi motor alabilecek çok arkadaş var. Para biriktirmek uzun sürüyor. Hem böyle olunca pazarlık da çok azalmış olur. Hem siz motorunuzu satmış olursunuz hem de bir arkadaşı sevindirmiş olursunuz. Fayda her iki taraf için....
Herkese kazasız, belasız ve hayırlı, keyifli sürüşler dilerim...

Son düzenleme:
Güzel fikir ama POS cihazı herkeste yok. Olsa da Maliye var bu ülkede, kuş uçurmaz :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende alıcıyım skyteam 200 de karar verdim iki ilan için aynı şeleri yazdım bende bi kısmını peşin bi kısmını taksitli....cvb larını bekliom satıcılarınbence taksitte şöle bişe yapılsa iii olur güvenlik sağlandıktan sonra mesela en basitinden tc fotokopisini çek adam hesabına her ay belirtilem miktarı belirtilen günde yatırmassa fotokopiyi al polise git suç duyurusunda bulun en basit benim aklıma böle bi fikir geldi.bende motomu kısmetse alırken bu yolu izlicem paylaşım için tşkkürler

tamam ben satıyorum 2500 peşin 1500 3 taksitle varmı alan.

bu aslında iyi bişey ama herkes aynı fikirde olmayacaktır

bende alıcıyım skyteam 200 de karar verdim iki ilan için aynı şeleri yazdım bende bi kısmını peşin bi kısmını taksitli....cvb larını bekliom satıcılarınbence taksitte şöle bişe yapılsa iii olur güvenlik sağlandıktan sonra mesela en basitinden tc fotokopisini çek adam hesabına her ay belirtilem miktarı belirtilen günde yatırmassa fotokopiyi al polise git suç duyurusunda bulun en basit benim aklıma böle bi fikir geldi.bende motomu kısmetse alırken bu yolu izlicem paylaşım için tşkkürler

senet yapacaksın en garantisi ya ödemezse senedi imzalatırken gününde ödemezsen hemen mahkemeye veririm diye sıkı sıkı tembih edeceksin

Son düzenleme:
cbr satabiliriz bu şartlarda.
isterseniz görüşelim.
mersinde 2006mdl 14bin de.kazasız...

bu zaten sahibindende olan bir şey çoğu esnaf falan motorlarını kredi kartına taksitle satıyor çünkü motorun satışı heleki şu krizde çok çok zor gerçek satıcının ya çok fedakarlık yapıp iyi bir indirim yapması lazımki ilanı cazip çekici bir hale gelsin yada kredi kartı gibi taksitlendirmeye yönlendirsinki gene cazip hale gelsin.. ama gerçek satıcıdan bahsediyorum

çünkü tuzu kuru hayal perest yada satmakda gönlü olmayıpda hani biri çıkarsa satarım diye ilan verenlerde çok fazla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar