motosikletine otomobil kornası takanlardanmısınız ?

Bende düşünüyorum, Trafikte motor kornasıyla kimse takmıyor walla..:bounce:

arkadaşlar benim kornam arzıa yaptı mondial 150 hs scooter, servisin elinde orjinal korna yokmuş, bana bi oto tamircisi söyledi, git oraya ve salyangoz korna al gel dedi, yani bi araba kornası 5 ytl, onu taktı ve çok güzel oldu, sesi çok yüksek. orjinali gibi çılız değil ve kornaya bastığımda önümdeki insanlar arkalarına bile bakmadan bi korkuyla irkilip, büyük bir araç geldiğini zannederek kendilerini yoldan atıyorlar. aslında hoş bir avantaj bence, tavsiye ederim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben düşünmedim şimdilik görülmemezlik olmadı ama olması halinde düşünmeden havalı kornayı bile taktırabilirim.

Peki araba kornasını duyan sizi araba sanmaz mı? Mesela adamın sağından geçerken çaldın, adam aynalarda araba aradı ama bulamadı, sen de o an için kör noktadasın, adam herhalde öbür yönden geldi diye düşünebilir. Çünkü ses araba sesi... Avantaj yaratacağım derken dezavantaj oluşturmayalım? Ne dersiniz?

Ben geçen sene ferrari kornası taktırdım, ama diğer kornam da yerinde duruyor.
Torpidoda küçük bir klips yaptırdım, tek bir hareketle istediğimde eski kornaya döndürüyorum.
Tabiki eskisi çok cılız kaldığından pek kullandığım söylenemez. Kadiköyde trafikte insanların arkasından çalmamaya dikkat ediyorum, hoplayan zıplayan ardından küfürü basan olma ihtimali yüksek.. Ama akan trafikte çok faydasını gördüm.

ben de taktırmak istiyorum aslında, fakat hangisini alsam bir türlü karar veremiyorum. Şöyle 15-20 liraya bulabileceğim kaliteli kornaları tavsiye ederseniz sevinirim

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
dingdong:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
herhangibirmotorcu.com :)

Ewet faekedilmek için havalı korna bende taktım.Normalde ne yapsam yol vermiyolar dı şimdi kamyonet, otobüs, taksi ne olursa kernara çekilio.

güzel yöntem.

bendede ferrari kornası takılı ve çok tatlı bisesi var basdığım zaman millet sağa sola bakıyo motordaan böle se çıkarmıdiye

kamyon.jpg

Kornası takanlardanım :p

bende yeni bir korna aldım motoruma eskisini cıkarrtım yenısını taktım jakları taktım çalışmadı acaba tersmi taktım dedım diğer türlü denedim bu sefer içinden zıııı zııı diye ses geldi calıstıramadım dedim olmucak eskisini takayım bari o da çalışmadı anlamadım acaba birşeylerimi yaktım ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet motosiklet kornasını kimse tınlamıyor taktım araba kornası hemde çift 2 adet ;)

nasıl taktın kardeş ben takamadım calmıyor şimdi üstündeki kornada calmıyor kornasız kaldım temelli

geçen bi arkadaşta gordum ıslık çalıo eed korna bildiğin ıslık çalıo çok hoşuma gıttı acep nerden buluruk?:silent:

Arkadaşlar hazır konu hortlamışken bende bir soru sorayım.
Diyelimki böyle bir korna taktık. Bu yeni takılan kornayı tamamen bağımsız ayrı bir düğmeye bağlayabilir miyiz . Yani istediğimizde orjinal kornayı çalacagız.İstediğimizde de yeni taktıgımız kornayı çalacağız.
Mümkün mü böyle bir şey ?

Arkadaşlar hazır konu hortlamışken bende bir soru sorayım.
Diyelimki böyle bir korna taktık. Bu yeni takılan kornayı tamamen bağımsız ayrı bir düğmeye bağlayabilir miyiz . Yani istediğimizde orjinal kornayı çalacagız.İstediğimizde de yeni taktıgımız kornayı çalacağız.
Mümkün mü böyle bir şey ?

bizim arkadaş yapmıs senın dediğini gayet guzel calısıyor bende ondan özndım yapayım dedım olmadı sımdı kendı kornasıda calısmıyor herhalda birşeyleri yaktım yanısıkla anlamadım bilen kişiye yaptıın veya sanayi gidip bi elektrıkcıye yaptıra bılırsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar