motosikletine otomobil kornası takanlardanmısınız ?

Trafikte her ne kadar elimden geleni yapsam da bi şekilde ya sıkıştırılıyorum ya da yol verilmiyor.:pr: Bende kendimce bi çözüm buldum.Motosikletime otomobil kornası taktım.:cat: Hemde renault toros marka arabaların orjinalini mako marka çifti 20 liraya.:) artık trafik sıkıştığında ya da trafikteki rutin hareketlerden anormal bi hareket gördüğümde tek yapmam gereken sadece sol elimin altındaki düğmeye basmak :mrgreen: yolum da açılıyor farkediliyorum da. :)

s685uq7.jpg

s686xr7.jpg

s687sy3.jpg

siz haala takmadınızmı? :)

farınız da yolunuz da açık olsun :)

imza:

siz çok şanslısınız çünkü bir motosikletiniz var :)

Bi kamyon kornası taktırmak istiyorum 2. bi korna butonuyla yoksa kimse gale almıyo motosikletleri....

hep bı havalı korna taktırmak ıstedım ama bı turlu kısmet olmadı :=)

evet aynısından takmıştım geçen sene ondan öncede büyük normal bi korna var bi havalı bi normal. arabalar ancak öyle duyuyor.

arkadaşımın motoruna toyota corolla kornası taktık ama sesi fazla çıkmıyor orjinal motor kornasından biraz kalın ama genede idare eder trafikte fark ediliyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
QJ SRT800s
geçen hafta kornam bozulunca bende bu tipte bi korna taktım yerine minibüs bile yol veriyo:mrgreen: istanbul gibi biyerde farkedilmek için şart

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
orjinal kornaların road runner(miip mip) :) gibi olduğunu düşünürsek bunu takmak şart..
hele çiftli sardınız mı daha da harika :)

benim büyük kuzenim diğer bi tabirle abim(scarface5)in fikri olan - motosiklete as 900 kornası taktırmak - fena bi fikir değil :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaaa Sinan yaaa hiç sorma o kornayı, seninle ustaya giderken her korna çalışında arabanın biri beni uyarıyor sandım :queen: :queen:

Hacı o korna bende coktandir var ama bazen o bile yetmiyor acaba diyorum iveco 65-9 kornasimi alsam ne yapsam:queen:

motorumu alır almaz ilk işim kornayı degiştirmekti, bundan bir önceki motorumda ince korna vardı diidd diiddd diye ötüyordu,ben bile duymuyordum dogrusu,sonra gittim iki adet seger korna aldım,bu kornaları iyi bilirim ne kadar araba kullandıysam hep seger kullanmışımdır,benim kamyonette bundan 3 çift var,
cbf yi aldıgımda gene böyle bir korna oldugunu düşünmüştüm ki diger motorumdan söktüm kornaları,cbf mi alınca taktım,yani önümde giden birine bastıgım zaman yerinden zıplıyor,abartmıyorum hani,
eger yolda sizin de kornanızı duymuyorlarsa tek çözüm seger,
bunlar takım oluyor biri kırmızı renkli digeri turuncu gibi,fiyatı ise çiftti 20 ytl,alınca fark edileceksiniz.kornaları hemen gidonun altında birini saga birini sola takabiliyorsunuz.
işte resimler

hmm

ben daha önceki motorumda araba alarmı vardı :queen::queen::mrgreen:

Bende ferrari kornası var herkese yetiyor sesimi kamyona bile dinletiorum:)

vazgectim. Mesaji silmek icin de, "mesaji degistir / sil" butonundan sonra nereye tiklayacagimi bulamadim :silent:

Son düzenleme:
Değerli Arkadaşlar Bana Skygo Chooper Motorun Sisibar Demiri Lazım Arka Ayaklığıyla Beraber Ikinci Elde Olabilir Bazı Arkadaşlar Kullanmıyor Ben Değerlendieyüi Isterseniz şimdiden Herkese Teşekkürler

Yaaa Sinan yaaa hiç sorma o kornayı, seninle ustaya giderken her korna çalışında arabanın biri beni uyarıyor sandım :queen: :queen:

hehee ben olmasam seni kesin sıkıştırırlardı :cherry::cherry:

Hacı o korna bende coktandir var ama bazen o bile yetmiyor acaba diyorum iveco 65-9 kornasimi alsam ne yapsam:queen:

valla hacı. şöle 2 tane borusunu çıkarttıralım sağdan soldan :mrgreen::mrgreen:

ben daha önceki motorumda araba alarmı vardı :queen::queen::mrgreen:

seninki daha güzelmiş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar