Motosiklet'ine Bindiğinde Kendini Nasıl Hissediyorsun..?

konu bu noktada bıraz dagılmıs bıraz tolıyalım

bıkere herzaman ve her kosulda keyıflı trafıkte bıle aralardan sıyrılması bır baska zevk motosıkletle sınırların yok hayal edebıldıgın her yerde olabılırsın
ve enguzelı en ıyı arkadasındır arkandan konusmaz baktıgın surece yarı yolda bırakmaz ıstedıın herzaman yanında olur kız arkadasın gıbı dırdır yapmaz ınsanın endorfın(mutluluk hormonu) saglıyabılmesı ıcın elınden gelen butun olanakları sana saglar ozgurluk guc hız en onde olmak....vs gıbı.ben kendını daha ıyı hıssettırıcek bısey bılmıyorum

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Neden hissetikleri konusunda herkes birbirine catmis? Hic geregi yok bence, forum tartisma havasinda akip gidecek sanirim.

Bana gelince, acemi bir surucu oldugum icin benim icin cok heyecan verici bir hadise. Tecrube sahibi oldukca bilmiyorum artik ne tur duygu patlamalari olusur. :)

konu bu noktada bıraz dagılmıs bıraz tolıyalım

bıkere herzaman ve her kosulda keyıflı trafıkte bıle aralardan sıyrılması bır baska zevk motosıkletle sınırların yok hayal edebıldıgın her yerde olabılırsın
ve enguzelı en ıyı arkadasındır arkandan konusmaz baktıgın surece yarı yolda bırakmaz ıstedıın herzaman yanında olur kız arkadasın gıbı dırdır yapmaz ınsanın endorfın(mutluluk hormonu) saglıyabılmesı ıcın elınden gelen butun olanakları sana saglar ozgurluk guc hız en onde olmak....vs gıbı.ben kendını daha ıyı hıssettırıcek bısey bılmıyorum

konu yerinde merka etme dostum.. katılımın için ayrıca teşekkür ederim..

Neden hissetikleri konusunda herkes birbirine catmis? Hic geregi yok bence, forum tartisma havasinda akip gidecek sanirim.

Bana gelince, acemi bir surucu oldugum icin benim icin cok heyecan verici bir hadise. Tecrube sahibi oldukca bilmiyorum artik ne tur duygu patlamalari olusur. :)

tadını aldınmıda bırakamıyon ama o zaman ne olcekk.. :queen::queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet evlilik gibi galiba.:)
Yapılan yorumlara bakınca aklıma bu benzetme geldi.
Ya da uzun süreli beraberlik.

Tutkuyla bağlı olduğunuz her şey gibi elinizin altında sürekli olunca,değerini ve anlamını yitiriyor.
Zaten realiteye baktığınız da bunu daha net görebiliyorsunuz.
Uzun süre motosiklet üstünde kalan insanlar, bir zaman sonra farklı heyecanlar aramaya başlıyorlar.

Kimi arazide hoplayıp zıplıyor,
kimi pistlerde diz sürtüyor.:)

Doğrusu benim için de durum aynı.
Kontağı açıp gidiyorum.
Hissettirdiği hiç bir şey yok.

Ama pist ya da yarış günleri geldiğinde,
iş değişiyor.

Motosikleti piste hazırlarken bile heyecanlanıyorum.
Piste çıktığımda heyecan üst seviye de oluyor.
Bana zevk verdiği tek yer orası.

Günlük kullanımda ise avantajları ve zevkli yanları var tabii.
Benim yaşadığım ülkede, herhangi bir otomobil, dikiz aynasında bir motosiklet görürse, anında sağ tarafa kayar ve yol verir.

Ben de sağ ayağımı ileri uzatır selam veririm.Teşekkür ederim.
Bu motosikletlilerle kafeste yaşayanlar arasında yıllardır süre gelen bir seremonidir.
Çok zevklidir.
Hiç tanımadığınız birisine karşı birdenbire bir sempati hissedersiniz.
O da sizin teşekkürünüzle mutlu olur.

Zevki de buradadır işte....

Motosiklet sürücüsü ayrıcalıklıdır.
Ve...
Bunun bilincindedir.
Güzel tarafından bakmak lazım.

Motosiklet evlilik gibi galiba.:)
Yapılan yorumlara bakınca aklıma bu benzetme geldi.
Ya da uzun süreli beraberlik.

Tutkuyla bağlı olduğunuz her şey gibi elinizin altında sürekli olunca,değerini ve anlamını yitiriyor.
Zaten realiteye baktığınız da bunu daha net görebiliyorsunuz.
Uzun süre motosiklet üstünde kalan insanlar, bir zaman sonra farklı heyecanlar aramaya başlıyorlar.

Kimi arazide hoplayıp zıplıyor,
kimi pistlerde diz sürtüyor.:)

Doğrusu benim için de durum aynı.
Kontağı açıp gidiyorum.
Hissettirdiği hiç bir şey yok.

Ama pist ya da yarış günleri geldiğinde,
iş değişiyor.

Motosikleti piste hazırlarken bile heyecanlanıyorum.
Piste çıktığımda heyecan üst seviye de oluyor.
Bana zevk verdiği tek yer orası.

Günlük kullanımda ise avantajları ve zevkli yanları var tabii.
Benim yaşadığım ülkede, herhangi bir otomobil, dikiz aynasında bir motosiklet görürse, anında sağ tarafa kayar ve yol verir.

Ben de sağ ayağımı ileri uzatır selam veririm.Teşekkür ederim.
Bu motosikletlilerle kafeste yaşayanlar arasında yıllardır süre gelen bir seremonidir.
Çok zevklidir.
Hiç tanımadığınız birisine karşı birdenbire bir sempati hissedersiniz.
O da sizin teşekkürünüzle mutlu olur.

Zevki de buradadır işte....

Motosiklet sürücüsü ayrıcalıklıdır.
Ve...
Bunun bilincindedir.
Güzel tarafından bakmak lazım.

Ya hissetmekten bahsettik sende hissetmenin edebiyatını yaptın :)
Pistte hiç bir ayrıcalığı yoktur çünkü etrafındaki hepsi motosiklettir..:queen:
ama tabi oranın ap ayrı bir duygusu var en üst limitini zorluyorsun bu demek oluyorki DUBLE ÖZGÜRLÜK ...:queen::queen:
Bak evlilik konusunda sana katılmam için geçerli bir sebebim var:queen: doğru ben ilk eşimden bu yüzden ayrıldım motorunmu benmi dedi bende motorum dedim sağolsun beni terk etti :king:

Son düzenleme:
Ya hissetmekten bahsettik sende hissetmenin edebiyatını yaptın :)
Pistte hiç bir ayrıcalığı yoktur çünkü etrafındaki hepsi motosiklettir..:queen:
ama tabi oranın ap ayrı bir duygusu var en üst limitini zorluyorsun bu demek oluyorki DUBLE ÖZGÜRLÜK ...:queen::queen:
Bak evlilik konusunda sana katılmam için geçerli bir sebebim var:queen: doğru ben ilk eşimden bu yüzden ayrıldım motorunmu benmi dedi bende motorum dedim sağolsun beni terk etti :king:

endoğru seçimi yapmşsın abi :cat:

al bitane honda hayattta onda fiyatta onda yatak ta onda:queen::queen:

Uzun süredir binmediysem bu ne dengesiz alet diyorum .
amotisörler çok kötü sallıyo.
20-30dk sonra alışıyorum

szr

Sinirli iken beni çok rahatlatıyor ; içimde sadist duygular belirdiğinde de beni dağa taşa götürüyor , hoplatıp zıplatıyorum ama o da istiyor bunu ; kısacası rahatlatıyor beni..

motorun üstünde iken hız yaptığım zman kafamdaki bütün düşünceler uzaklaşıyo o rüzgarı yedikçe yavaş yavaş özgürlüğün tadını hissediyorum

endoğru seçimi yapmşsın abi :cat:

al bitane honda hayattta onda fiyatta onda yatak ta onda:queen::queen:

hepsinin yeri ayrı kardeşim ama motorun en üstte :)

Uzun süredir binmediysem bu ne dengesiz alet diyorum .
amotisörler çok kötü sallıyo.
20-30dk sonra alışıyorum

Sanırım dengesizlik sende :farao:

Sinirli iken beni çok rahatlatıyor ; içimde sadist duygular belirdiğinde de beni dağa taşa götürüyor , hoplatıp zıplatıyorum ama o da istiyor bunu ; kısacası rahatlatıyor beni..

rahatlamanın tarifini yazmışsın.... thankssss......:cat:

motorun üstünde iken hız yaptığım zman kafamdaki bütün düşünceler uzaklaşıyo o rüzgarı yedikçe yavaş yavaş özgürlüğün tadını hissediyorum

bazende o rüzgar adamı hasta ediyo :) katılım için teşekkürler..

teker hafifçe dönmeye başlar başlamaz ayaklarımı yerden kesiyorum ve gözüm aynalara gidiyor. o da ne!! biri hanyayı öbürü konyayı gösteriyor. kendi kendime biraz söylenip duruyorum, aynaları düzelttikten sonra tekrar koyuluyorum yola. bu arada hissettiklerim
hobarey ucuyoruz olmm :queen:
tüh allah kahretsin :pr:
akıllı ol :p

ben motorumun üstüne bindiğimde özgürlüğümü hissediyorum..motorumun üstüne bindimmmi 5 dakikada özgürüm...rüzger gibi estiğim yöne giderim...trafik olsada olmasada......

Var Olmak

Var olduğumun farkındalığına varmamı sağlıyor.
O "an" bana ait, araya giren, müdahale eden dış uyaranlar en alt seviyede, Sadece ben ve motorum. Kısaca Özgürlük.

biraz heycanlı olduğum da binip uygun şartlarda biraz seri kullanıyorum adrenalinim yükseliyor

kendimi iyi hissetmediğim zaman yavaş yavaş genellikle yeşil alanlarda bi gezinti yapıyorum moral veriyor kendime geliyorum

+ulaşım aracı

bunlar sadece birkaçı daha buraya yazılamayanlarda var anlatılmaz yaşanır :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar