Motosiklet'ine Bindiğinde Kendini Nasıl Hissediyorsun..?

Sevgili motorcu dostlarım çok tehlikeli bir hobimiz olduğundan umarım hepimizin HİÇ şüphesi yoktur ama TEHLİKELİ OLDUĞU KADARDA ZEVKLİ BİR HOBİDİR MESALA BENİMKİ HOBİ VEYA ZEVK DEĞİL Bİ NEVİ TUTUKU AŞK VE HAYATTAKİ TEK DOSTUM DESEM ve ayrıca şunlarıda eklemek isterim..
Şu Fani dünyadaki bütün dertlerden, sorunlardan, stressten hatta sevgilimin dırdırından uzaklaştığımı ve bütün gücün o makinanın üstünde (makina ne olursa olsun) bende olduğunu ayrıcaDa ÖZGÜRLÜĞÜ.... FARKLILIĞI....)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
İstediğim her yere gidebileceğimi hissediyorum...... Hemde hızlı bir şekilde.....:cat:

özgür olabildiğimi,trafik ışıklarında en önde olabileceğimi, park sorunu yaşamayacağımı,daha ucuza ve daha keyifli yolculuk geçireceğimi, hissediyorum :cat:

motosikletin üzerine her çıkışımda; hayatın gerçekliliğini, tüm dert ve sorunları ve hatta bitmek bilmez geçmiş ızdırapları, gelecek kaygılarını bi kenera bırakıp, hayata tamamen yeniden başlıyorum...

Özgürlüğümü hissediyorum, kendime olan güvenim artıyor.. Her km de zevk alıyorum, mutlu oluyorum, motosiklet aşktır diyorum.. ::blushani

kendimi trafik canavarı gibi hisediyom :p şaka haha
ne bilim rahatlıyom kendimi sanki rüzgarla birleşik sanıyom ve nezaman binersem binim o ilk motora binişim aklıma geliyor ve çok mutlu oluyom

çok iyi hissediyorum..
rahat..hızlı..özgür..
resmen enerji depoluyorum motorun üzerinde..

kendimi trafik canavarı gibi hissediyorum rüyalarıma giriyor içimden bises hızlıgit diyor ama motor gitmiyor :pşaka
kendimi özgür hissediyorum ama genellikle yazın kışın pek özgür kalamıyorum

özgür,asii ve hırçın hissediyorum buda beniii çoook mutlu ediyor..huzur veriyor...
sanki üstüne bindigimde dünyayı kurtaran adamın oglu benmişim moduna geçiyorum:mrgreen:(buda biraz abartılı oldu yaw) :mrgreen: olsun ama öyle:cherry:

İnsanın bedensel yorgunluğu uyuduğunda geçiyor ama beyinsel yorgunluk kolay kolay geçmiyor.Motosiklet kafası ağrıyanlara ,düşüp bayılanlara,biraz olsun hayattan soyutlanmaya birebir.Kısa bir tatil gibi...

beyinsel yorgunluk kolay kolay geçmiyor.Motosiklet kafası ağrıyanlara ,düşüp bayılanlara,biraz olsun hayattan soyutlanmaya birebir.Kısa bir tatil gibi...

++++++

Stresli bir günün sonunda baş ağrısı karın ağrısına birebir. Sen ve motorun başka yol ve egzoz sesi, başka dinlenme sakinleşme, adrenalin yolda her km de zevk, binmeyi bilenlere

Bende hayat budur dıom ve herseyı unutom sadece onume bakım hayellerımle motorumu suruom oh ne guzel oluo :)

Hiç düşünmedim ama ben hep aynıyım motora bindiğimdede farklılık yok bende :)
Sorunluyum sanırım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi arkadaşım bişey deri ;

bi özgürlüğü yollarda bulduk! yollardan kopmamak dileğiyle

Sen o zmn motor asıgı deılsın sadece havacısısın bınmek ıcın bınıosun :)

küçükken bişiy derlerdi extrema bu lafın altında kalıcağına ohoooo :queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
küçükken bişiy derlerdi crayzboyone bu lafın altında kalıcağına ohoooo :queen:

Risk aldığımı hissediyorum ve o riskleri önceden görüp başka bir araçta yapamayacağım şekillerde yönettiğimi görünce... bilirsiniz, 32 diş olayı... :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hissetmiyorum zevkini çıkarıyorum.....!!
Ya kardeşim, topiği başlatan sensin, hissettiklerini anlat bari de... Zevki sana kalsın!

İstediğim her yere gidebileceğimi hissediyorum...... Hemde hızlı bir şekilde.....
Amah haa, hızlı gitme kardeşim, istemediğin bir yere de gidebilirsin!

özgür olabildiğimi,trafik ışıklarında en önde olabileceğimi, park sorunu yaşamayacağımı,daha ucuza ve daha keyifli yolculuk geçireceğimi, hissediyorum
Özgürlük, tamam.. Trafik ışıklarında en öne çıkmak, tamam.. Park sorunu yaşamayacağın da kesin.. Hatta, daha keyifli bir yolculuk yapacağına da inanırım... Amaa daha ucuza yolculuk yaptığını sakın söyleme; buna ben İNANMAM! Yine de bir ihtimal var; senin motorun kaç cc imiş bir bakalım, bakalım... Haa, 150 cc ve hem de CBF... Tamam, idare eder o zaman!

motosikletin üzerine her çıkışımda; hayatın gerçekliliğini, tüm dert ve sorunları ve hatta bitmek bilmez geçmiş ızdırapları, gelecek kaygılarını bi kenera bırakıp, hayata tamamen yeniden başlıyorum...
Çok güzel yahu, buna söylenecek laf bulamadım açıkçası, ne mutlu sana!

Özgürlüğümü hissediyorum, kendime olan güvenim artıyor.. Her km de zevk alıyorum, mutlu oluyorum, motosiklet aşktır diyorum.
Buna da bir şey diyemedim.. Sonuçta tercih meselesidir tabi...

ne bilim rahatlıyom kendimi sanki rüzgarla birleşik sanıyom ve nezaman binersem binim o ilk motora binişim aklıma geliyor ve çok mutlu oluyom
Bu daha tam büyümemiş, hala çocukluğunu yaşıyor, bırakalım oynasın...

resmen enerji depoluyorum motorun üzerinde..
Allahallaa.. Ya ben her seferinde enerji kaybediyorum, ne iştir anlamadım?

Güçlü ve farklı.................
Ne kadar ama...? Yani kaç BG ve kaç NM fark oluyor diğerleri ile aranda?

kendimi özgür hissediyorum ama genellikle yazın kışın pek özgür kalamıyorum
Önemli değil be kardeşim, bunun ilk baharı ve son baharı da var. Kalan 2 mevsim sana yeter, idare et artık!

sanki üstüne bindigimde dünyayı kurtaran adamın oglu benmişim moduna geçiyorum
Buna bir şey demeyelim, kafayı sıyırmış nasılsa...

Motosiklet kafası ağrıyanlara, düşüp bayılanlara, biraz olsun hayattan soyutlanmaya birebir. Kısa bir tatil gibi...
Ulan bu adam psikolog mudur nedir? Ama biraz acemi galiba, herkese de aynı reçete yazılmaz ki birader!

Neyse, sonuçta anlıyoruz ki herkes iyi kötü bir şeyler hissediyor...

Ha, ben mi Motosiklete Bindiğimde Kendimi Nasıl Hissediyorum? Nasıl olacak yahu, korkak ve güvensiz hissediyorum tabi ki... Çevremdekilerinin tümümün sapık deliler olduklarını ve her an bana saldırabileceklerini düşünüp bunalıma giriyorum, şu lanet kask yüzünden görüşüm ve duyuşum kısıtlanıyor zaten... Yok ya tadı kalmadı bu mesleğin. Ben o asfaltsız, tenha köy yollarımı ve yolsuz tarlalarımı özlediiimmm... :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar