motosikletin zincirini en iyi ne ile temizleyebilirim??

D_R

arkadaşlar motosikletin zincirini en iyi ne ile temizleyebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum ve sizce sprey mi kullanmalıyım yoksa zincir yağı mı?

toprağım bununla ilgili daha önceden konu açıldı forumda biraz arama yapmalısın.

castrol zincir temizleme spreyi.. 20 lira ve en az 6-7 sefer kullanırsın. zincirine de hiç bir zararı olmaz..

ben 5 tl lik gazyagı aldım 1,25 tl yede boya fırçası mükemmel temizleniyor....ve en az 15-20 kez temizlerim sanirim elimdeki gazyagını bitirene kadar..

Dostum zincirin oringli ise kesinlikle gaz yağı ile temizlemeni öneririm:cat: Diğer temizleyiciler (mazot , benzin, tiner, balata spreyi vs vs) zarar verir:pale:

Ben zincirimi gazyağı ve orta boy boya fırçası ile güzelce temizliyorum daha sonrada bir güzel sprey yağ ile yağlıyorum ve sonuç harika:cherry:

Yalnız artık yağlamak için 90 numara dişli yağı kullanacağım , hem daha iyi diyolar (sıçramasını saymazsak) , hem çok ucuza geliyor:p Biraz uzattım kusura bakma:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biride su gaz yagını nerden bulcagımızı soylese :D gezmedıgım benzıncı kalmadı :pr: bende catrol un temızleme spreyı ıle zıncır yagını aldım mecburen

Sanayi bölgesi gibi tamircilerin çok olduğu bölgelerde Petrol Ofisi istasyonlarında bulabilirsin.

biride su gaz yagını nerden bulcagımızı soylese :D gezmedıgım benzıncı kalmadı :pr: bende catrol un temızleme spreyı ıle zıncır yagını aldım mecburen

hocam bende castrolün zincir yağını kullandım ama bütün jant nokta nokta yağ içinde kalıyor, inanılmaz sıçratıyor.. onun yerine beyaz bir zincir yağı var, direk olarak zincir de kalıyor ve sıçrama olmuyor kesinlikle..ama markasını unuttum şimdi..

F54

ben ayda bir mazotla temizleyip her yıkamadan sonra da shell 140 diye bi yağ bal kıvamında kalın onunla yağlıyorum sonuç güzel ama cantlara atıyor biraz pis gözüküyor yani

D_R

hepinize paylaşımnlarınız için teşekkürler arkadaşlar tekeriniz düz bassın :)

hocam bende castrolün zincir yağını kullandım ama bütün jant nokta nokta yağ içinde kalıyor, inanılmaz sıçratıyor.. onun yerine beyaz bir zincir yağı var, direk olarak zincir de kalıyor ve sıçrama olmuyor kesinlikle..ama markasını unuttum şimdi..

Adı Würth. Bu markayı zincir temizliği ve yağlanması konularında tek geçerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar