- Konu Yazar
Herkese merhaba, böyle bir başlık ve bilgilendirme bulamadığım için bu konuyu, aynı sorunu yaşayan arkadaşlara çözüm olması için açtım. 2017 model Cbr motosikletimi ikinci el aldığımda plastik aksamlarında beyaz izler vardı. Önceki sahibi yanlış cila yapmış o yüzden ne yaptımsa o beyaz izleri silemedim. Motosikletten anlayan bi oto yıkama var ona götür o halleder dendi ama ne süreceklerini bilemediğim için güvenemeyip götürmedim. Ben de motosikletler için üretilen plastik aksamlara sıkılan ürünlere baktım. En sonunda Motul'ün E10 Shine and Go Spray'ini aldım. Motora sıkmaktan korktuğum için önce motosiklet mağazalarından bilgi aldım, sonrasında küçük bir yerine denedim. Sonuç olarak plastik aksam simsiyah oldu. Eski haline döndü, hatta palastik aksam beklemediğim şekilde çok iyi parladı. Ürünün diğer seçeneği de Ipone Plastik shine. İkisini de motorun her yerine sıkabiliyorsunuz. Gösterge paneli kısmına sıktıktan sonra motorun yenilendiğini fark ettim. Fotoğrafları Before-After olarak buraya koyuyorum incelersiniz. Görüşmek üzere.

1. Before - After

2. Before - After

1. Before - After

2. Before - After