Motosikletin motorundan ses geliyor

Başlıktaki gibi motosikletin motorundan ses geliyor hissettirecek bir performans düşüşü devir düşüşlerinde ivmelenmede bariz garip ses motor bloğunun solundan geliyor egzoz dan değil nispeten çat çat tipinde bir ses motor taze garantili servise götürdüm servis havanın çok sıcak olduğunu yağınında 15 40 yarı sentetik olduğunu (servis koydu zaten bu yağı) havaların 40 derece üstünde olduğu ve normalde bu motosiklete tam sentetik yağ katılcağı için sıkıntı olduğunu hararet yaptığını söyledi (Motosiklet 1 kere bile aşırı sıcaklık ibresini yakmadı uzun yolda bile.) sonrada suyu bitmiş bunun diyip çeşmeden bir pet şişe su kattı ve normalin üzerinde su kattı sonrada makineyi kontrol bahanesiyle çarşı yaptı geldi şimdi bu adama ben motosiklet falan götürmem garantileri de onların olsun servisi de onların olsun yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa ses kaydı gönderebilirim en azından ne olduğunu anlarsam izmirdeki servise götürcem iyi forumlar.

Dostum inşallah yeterli derecede yağ koymuşlardır,dakika bir gol bir olmaz umarım. Benim basıma geldi bi defa...

Radyatöre kireçli su mu konulur. Motorun subap ayarına baktır. Aslında video atsan daha net olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar