Motosikletin Kontrolünü Kaybetti, Uçuruma düştü

ucurumdan-motorcyu.jpg

Sosyal medyada son günlerde hızla yayılan ve bir motosiklet sürücüsünün kontrolü kaybederek dik bir uçurumdan aşağı savrulduğu anları gösteren video, kısa sürede milyonlarca kez paylaşıldı.

Olay, 18 Şubat 2026 tarihinde saat 11.30 sıralarında Çin’in Yunnan eyaletinde meydana geldi. İddiaya göre sürücü, virajlı ve dağlık bir yolda ilerlerken motosikletinin kontrolünü kaybetti ve yolun kenarındaki dik yamaçtan aşağı savruldu. Görüntülerde motosikletin boşluğa doğru düştüğü anlar net şekilde görülüyor.

Kazanın şiddetine rağmen sürücünün hayatta kalması sosyal medyada “mucize” olarak yorumlandı. Yerel kaynaklara göre sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Olay sonrası kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan kadın sürücü, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ciddi bir yaralanma yaşamadığını duyurdu.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
K 1600 GTL
Bozuk zeminde istemeden gaz açılıyor ne yazık ki. Saçma görünüyor ama herkesin başına gelebilir.....

Motosikleti
D400
Herkesin başına gelebilir üzücü bir durum fakat çok bariz olarak acemilik olarak gördüm ben. direk debriajı çekse olduğu yerde düşerdi.

Motosikleti
Mondial Grumble
ucurumdan-motorcyu.jpg

Sosyal medyada son günlerde hızla yayılan ve bir motosiklet sürücüsünün kontrolü kaybederek dik bir uçurumdan aşağı savrulduğu anları gösteren video, kısa sürede milyonlarca kez paylaşıldı.

Olay, 18 Şubat 2026 tarihinde saat 11.30 sıralarında Çin’in Yunnan eyaletinde meydana geldi. İddiaya göre sürücü, virajlı ve dağlık bir yolda ilerlerken motosikletinin kontrolünü kaybetti ve yolun kenarındaki dik yamaçtan aşağı savruldu. Görüntülerde motosikletin boşluğa doğru düştüğü anlar net şekilde görülüyor.

Kazanın şiddetine rağmen sürücünün hayatta kalması sosyal medyada “mucize” olarak yorumlandı. Yerel kaynaklara göre sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Olay sonrası kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan kadın sürücü, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ciddi bir yaralanma yaşamadığını duyurdu.

Haberin devamı için tıklayın.
ASJDGFSADGFSDF

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Ya arkadaş, bu nasıl uçma şekli. Yemim ediyorum geçen şivesi çok tatlı bi adam vardı “öldüm müü, öldüm müü” diyen. Bu iki etti gülmemem lazım ama şu fotodaki iki seksen topcasee uzanmış halini görüp görüp bir daha gülüyorum :D

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Yalnız tekrar tekrar izledim, bu kadar güzel ve doğru amortisör, teker sektirme, gaz kontrolü beklemiyordum.. Abi muhteşem uçmuş ya, isteyerek yapmak bile zor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hani filmlerde görürüz, ata binersin de at çıldırır, dengesiz dengesiz hareketler yapar ya aynen onun gibi olmuş. Motosiklet çıldırmış.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Çok güldüm buna, sonra yorumlarda ölmediğini öğrenince rahat rahat gülmeye devam ettim, kadın olduğunu bilmiyordum ama kadınlar belli ediyor kendini.

Kadınlar böyle kazaları çok yapıyor, erkekler eğitimsiz olsa bile böyle kazalar yapmıyorlar.

Kadınların büyüseler bile bir çocukmuş gibi bir erkek tarafından gözetilmesi gerektiğini anladım ben. Kadınlar çocuk gibiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar