Motosikletimiz çalındı

Çok kiymetli iki teker tutkunu arkadaşlarım, kardeşlerim; her birinize ,güzel dilekleriniz için
teşekkürler ediyorum. Bakalim Bursa'da pek çok kanaldan konuyu takip etmeye uğraşıyoruz. Beni gaflete
düşüren şey , bu güne kadar benim motorumdan ( RX 3 İ EVO ) çalinmamiş olmasıydi. Ve ya ben hiç
duymamıştım. Demek ki her şeyin bir ilki oluyormuş. O da bize denk geldi. Nasipten çıkmadiysa bulunur
birgün. Lakin hangi halde karşimiza çikar, orasıni düşünmek bile istemiyorum. Ne olur demirden beygirlerinizi bir kaç tane zincirle kilitleyin. Sevgilerimizle.

Vallaha üzüldum.kisa zamanda hasarsız bulunması dileği...

geçmiş olsun çok üzücü ama umarız en kısa sürede ve hasarsız bir şekilde bulunur.

Kocaeli İl Temsilcisi
Çok geçmiş olsun. Bir an önce bulunur inşaallah.

Ali bey, geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda ve hasarsız olarak bulunur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun, tez zamanda en iyi haliyle bulunur insallah.

Sanırım fark edilmedi ancak resimde Açık adres ve telefon bilgileri var. Admin arkadaşlar konu başlığı altındaki ilk mesajda bulunan tutanağı konu içinden silebilirse yerinde olur. Sonrasında büyük sıkıntılar çıkmasın.

Çok geçmiş olsun ali abi,inşallah tez zamanda zararsiz,hasarsiz bulunur.

Vatandaşin malina göz dikenler kuru ekmeğe muhtaç kalsin.

Çok kıymetli motosiklet aşıklari; 5. iki tekersiz günümdeyim. Hırbo, hiç birimiz o eski TÜRKİYE yi hatırlamak bile istemiyoruz, orası doğru . Peki arzu ettiğimiz Türkiye ye ne kadar yaklaştık ? Bence
dogru soru bu . Tamam eski ülkemden biraz birşeyler değişti . Son derece samimi olarak yazıyorum. Kendi
kanaatimdir ;yapılması gerekenin ancak % 40 ı yapildı. % 30 u yapıl A madı. Son % 30 u ise bilerek ve
isteyerek , eski tabirle taammüden yapılmadı. Çok açık bir örneği birinci olay yeri kayıtlarindan
( bizim emniyete ulaştırdığımiz) 2 gün sonra 150 metre sonra eczaneden aldiğimiz görüntüleri emniyete
bildirmek ve ek tutanak yapmak istiyorum. 《 Abi ikinci bir tutanak hazırlarsak bu senin işlemini
yavaşlatır 》 bahanesiyle geri gönderiliyorum. İlk görüntüde 2 kişi motorun gidon kilidini kırdiktan
sonra hizli bir şekilde iterek götürüyorlar. İkincisinde motor düz kontakla çalıştirılmiş, farlari
yakilmiş, 2 si birden motosikletin üzerinde mobese kameralarina doğru( 100 metre kalmıs) ilerrliyorlar
Ve ben bu kamera kayitlarinin eczaneden alinmasi konusunda polisleri ikna edemiyorum. Sevgilerimizle.o

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Adamlar motosiklet hırsızlığıyla uğraşmak istemiyor. Hemen hemen kimse bu işten tutuklanıp hapis cezası almadığı için onlara zul geliyor bu işle uğraşmak. Öyle anladım. (Benim de motosikletim çalınmıştı.)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Geçmiş olsun Ali Ağabey. İnşallah en kısa zamanda bulunur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hırbo, hiç birimiz o eski TÜRKİYE yi hatırlamak bile istemiyoruz, orası doğru . Peki arzu ettiğimiz Türkiye ye ne kadar yaklaştık ? Bence
dogru soru bu . Tamam eski ülkemden biraz birşeyler değişti . Son derece samimi olarak yazıyorum. Kendi
kanaatimdir ;yapılması gerekenin ancak % 40 ı yapildı. % 30 u yapıl A madı. Son % 30 u ise bilerek ve
isteyerek , eski tabirle taammüden yapılmadı.

Bursaliali,bu yorumları size yakıştıramadım.O kadar bozuk bir duzen devralındı ki herseyi duzeltmek için 20 sene gibi kısa sayılabilecek bir zaman yeterli olmuyor.

Ustelik herseyde bir hayır vardır bilirsiniz.Motorunuz calınmasa belki bir kaza gecirip sakat kalacak veya allah korusun vefat edececektiniz,kim bilir..

Hersey nasip ve kısmet.Nasipte varsa o motor bulur.Nasipte yoksa, benimle ilgilenmediler,hırsızlar ceza almıyor,polis işini yapmıyor gibi eski turkiyeyi insa eden partilerin ekmeğine yağ surecek acklamalarda bulunmanız bence hoş değil.

Son düzenleme:
Hırbo kafanmı güzel soğuk suya girdin bir yerlerimi üşüttün.Ne anlatıyorsun sabah sabah.Bir kahve içte kendine gel.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hırbo kafanmı güzel soğuk suya girdin bir yerlerimi üşüttün.Ne anlatıyorsun sabah sabah.Bir kahve içte kendine gel.

bursaliali ye moral olur diye dusundum.Senin motorun calınsa boyle moral vermem tabiki.
deniz harbi cok iyidi, fakat sudan cıktıktan sonra kendini korumak lazımmış.Boynum tutuldu :(

Ali abi geçmiş olsun. Ben grubumuzda paylaştım. İnşallah tez zamanda yapan ad.ler bulunur.

Motosikleti
Honda Forza 250
Yazık yav adam sabah motorunun başına gidince şok geçirmiştir, çok üzüldüm valla inşallah bulunur,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar