Motosikletimin arka disk ve kaliperine patates çuvalının dolanması.

Merhaba arkadaşlar. Bugün çevre yolunda giderken arkamdan gelen motosikletli bir arkadaş ısrarla selektör yapıp yanıma yaklaştı. Neyse sağa çektim patates çuvalı arka teker diski, göbek ve özellikle kaliperin içerisine öyle dolanıp sıkışmış ki kesmeye çalıştım, pense ile tutup çektim ama boş bir türlü çıkmadı. Lastik arkaya doğru da dönmüyordu. Yavaş yavaş 2-3 km uzaklıktaki sanayiye gittim. Bir motosiklet tamirhanesine ulaştım. Usta yarım saatten fazla uğraştı lastik ve kaliperi söküp zar zor çıkardı. Tabi abs sensörünü çuval yakmıştı. Artık onun yenisini alacağız. Büyük bir kazaya da sebep olabilirdi arka fren iptaldi çünkü.. Kimsenin başına gelmez umarım. Sağlık olsun…

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Geçmiş olsun, en çok yollardaki başıboş nesnelerden korkarım. Böyle şeylere sürekli dikkat etmek gerekiyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçmiş olsun. Büyük tehlike atlatmışsınız. Teker kitlenip kaza yapabilirdiniz, en azından sadece maddi hasarla atlatmışsınız.

Çok teşekkür ederim gerçekten tehlikeli bir durummuş balık ağı gibi dolandı çuval.
Geçmiş olsun. Büyük tehlike atlatmışsınız. Teker kitlenip kaza yapabilirdiniz, en azından sadece maddi hasarla atlatmışsınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun, en çok yollardaki başıboş nesnelerden korkarım. Böyle şeylere sürekli dikkat etmek gerekiyor.
Çok teşekkür ederim sağ olun.

Gecmis olsun, sen dua ette patates cuvali bosmus, yoksa yoksa varya, püre bile olunabiliridi,aman dikkat aman dikkat,cukur,tümsek, rogar kapagi en büyük düsmanimizdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar