- Konu Yazar
Öncelikle Merhaba arkadaşlar;
Aranıza yeni katıldım uzun süredir motosiklet almak istiyordum ve dün almak kısmet oldu.Kuba'nın XCG 150 modelini aldım ama motosiklet hakkında pek bir bilgim yok.Soracağım sorulara cevap verirseniz çok memnun kalırım.
1.Debriyajı çok kullanmak ne gibi sıkıntılar yaratır? Ben yeniyim diye debriyajı çok kullanıyorum.
2.Motosikletimi nasıl temizlemeliyim ve temizlerken neler kullanmalıyım?
3.Benzinimin daha uzun süreli gitmesi için ne yapmalıyım?
4.Yokuş aşağı yerlerde boş viteste gitmenin herhangi bir tehlikesi olurmu?
5.Benzini nereden almalıyım? Ben Shell düşünüyorum ama sizlerinde fikrini almak istedim.
6.Ayrıca şehir içinde ortalama kaçıncı viteste gitmeliyim ?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür eder,hepimizin kazasız belasız yolculuk yapmasını Rabbimden temenni ederim.
Aranıza yeni katıldım uzun süredir motosiklet almak istiyordum ve dün almak kısmet oldu.Kuba'nın XCG 150 modelini aldım ama motosiklet hakkında pek bir bilgim yok.Soracağım sorulara cevap verirseniz çok memnun kalırım.
1.Debriyajı çok kullanmak ne gibi sıkıntılar yaratır? Ben yeniyim diye debriyajı çok kullanıyorum.
2.Motosikletimi nasıl temizlemeliyim ve temizlerken neler kullanmalıyım?
3.Benzinimin daha uzun süreli gitmesi için ne yapmalıyım?
4.Yokuş aşağı yerlerde boş viteste gitmenin herhangi bir tehlikesi olurmu?
5.Benzini nereden almalıyım? Ben Shell düşünüyorum ama sizlerinde fikrini almak istedim.
6.Ayrıca şehir içinde ortalama kaçıncı viteste gitmeliyim ?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür eder,hepimizin kazasız belasız yolculuk yapmasını Rabbimden temenni ederim.