Motosikletimi tavsiyeniz doğrultusunda aldım. Artık tam anlamıyla tanışabiliriz :)

HERKESE MERHABALAR:) BENİ 10 GÜN ÖNCE AÇTIĞIM "ER6N Mİ YOKSA Z750 Mİ" BAŞLIĞINDAN TANIYABİLİRSİNİZ:) YENİ BİR MOTOSİKLET KULLANICISI ADAYI OLARAK BU İKİ MOTORU DA ALDIRMADINIZ BANA, TEŞEKKÜR EDERİM:) KISACA KENDİMİ TANITİM.
BEN OZAN TELLİ. ADANADA OTURUYORUM. TARIM İLACI VE TOHUM BAYİSİYİM. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ MEZUNUYUM. 31 YAŞINDAYIM. BUNDAN SONRA ARANIZDAYIM. ACEMİ BİR SÜRÜCÜYÜM. UMARIM BİRAN ÖNCE MOTORUMA ALIŞIRIM
HAAA MOTOSİKLET NE Mİ ALDIM? :)) ((2013 HONDA CBR250R)) ÇOK SORU SORARSAM BIKMAYIN VE KIZMAYIN:) ADANALI ARKADAŞLARIN DA YARDIMCI OLMALARINI DİLİYORUM.
HERKESE SELAMLAR SAYGILAR.

hoşgeldin, Allah kazasız sürüşler nasip etsin. En kısa zamanda bir kaç foto bekliyoruz

kim mesaj yazıp z750 aldırmadıysa eline sağlık, başlamak için çok yanlış tercih olurdu böylesi çok iyi olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Gerçekten güzel ve mantıklı bir motosiklet tercih etmişiniz.Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

Haydi bakalım Allah kaza bela vermesin.. ER6, Z750 sırasıyla ikinci ve üçüncü motorunuz olur.. İlk motor 250cc iyidir :) saygılar..

yiqit en kısa zamanda resim koymaya çalışacam. teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

Hoşgeldin,
hayırlı olsun,

MT Adana sayfasını takip edebilir, her Çarşamba Green Garden da yapılan toplaşmalara katılabilirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10115-[adana-mt]-motosiklet-grubu.html

tamam tabiiki katılmak isterim. bu adresten takip edicem. teşekkürler.

İşte budur ya, hakikaten isteyerek dinleyip önemsemişsiniz söylenenleri ( çünkü o söylenenlerin hepsi sizin içindi :) )

Helal olsun :cat:

Çokta güzel bi tercih yapmışsın, tekrar hoşgeldin :)

Ozan hocam hayırlı olsun tekrardan motorunuz. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile. Sürekli araştırmalar ile motorunuza alışma sürecinizi hızlandıracağınız kanaatindeyim:cat:

tuc

zevkle keyifle yardımcı olmaya çalışırım bende cbr 250 kullanıyorum şuanda kozanda oturuyorum ama çukurova üniversitesine gelecem kışın o zaman dahada yardımcı olabilirim hayırlı olsun bu arada :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun hocam. Abs'li alsaydınız daha iyi olurdu. 10 bin civarı birçok alternatif mevcut. Duke 200/390 / F650 / Fazer abs/ Er6 abs/ Cbf 600 abs vs..

Hoşgeldiniz.Çok doğru bir tercih.Zevkli keyifli vakitler geçirmenizi dilerim:)

HERKESE MERHABALAR:) BENİ 10 GÜN ÖNCE AÇTIĞIM "ER6N Mİ YOKSA Z750 Mİ" BAŞLIĞINDAN TANIYABİLİRSİNİZ:) YENİ BİR MOTOSİKLET KULLANICISI ADAYI OLARAK BU İKİ MOTORU DA ALDIRMADINIZ BANA, TEŞEKKÜR EDERİM:) KISACA KENDİMİ TANITİM.
BEN OZAN TELLİ. ADANADA OTURUYORUM. TARIM İLACI VE TOHUM BAYİSİYİM. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ MEZUNUYUM. 31 YAŞINDAYIM. BUNDAN SONRA ARANIZDAYIM. ACEMİ BİR SÜRÜCÜYÜM. UMARIM BİRAN ÖNCE MOTORUMA ALIŞIRIM
HAAA MOTOSİKLET NE Mİ ALDIM? :)) ((2013 HONDA CBR250R)) ÇOK SORU SORARSAM BIKMAYIN VE KIZMAYIN:) ADANALI ARKADAŞLARIN DA YARDIMCI OLMALARINI DİLİYORUM.
HERKESE SELAMLAR SAYGILAR.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar