Motosikletimi sattım...

hayırlı uğurlu olsun alanada satanada.:cat:Valla yakıt problem değilse her motor uyar sana.Bende büyütmeyi düşünüyordum ama hem yakıtı hemde alacağım motor için para lazım :cherry:

yakışır sana fazer...fazer aslında herkese yakışır ya...:p

Kanunide Hyodanda kurtuldun...seninkine son dakke golü denir hee...:mrgreen:

İlahi mete_han abi :cherry:

Alan memnun satan memnun, bunu böyle bir topic açıpta yaygaraya ne gerek var anlamıyorum alana da satana da hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela göstermesin.

Böyle şeyleri arkadaşlarımızla paylaşmayacaksak ne işimiz var bu forumda.Yaygara değil paylaşım...

Hayırlı uğurlu olsun her iki tarafada :)

Fazer güzel hoş motor görünüş açısından GSRden ilerde denebilir ama milliyetçilik yapıyım gel sen GSR al :p

GSR de çok başarılı bir makina ama çok rüzgar yersin onunla.İyi karar vermem lazım... :silent:

hayırlı uğurlu olsun alanada satanada.:cat:Valla yakıt problem değilse her motor uyar sana.Bende büyütmeyi düşünüyordum ama hem yakıtı hemde alacağım motor için para lazım :cherry:

Umarım gönlünce olur herşey...

hayırlısı olsun kazasız sürüşler dilerim nazar deymesin temiz makinaymışş:cat:

Hayirli olsun diyen tum ama tum dostlara tesekkur ediyorum emin olun bilgilerimi motoru kullanmaya basladigim gun sizlerle paylasacagim cunku su an icin tum projelerim teori asamasinda uygulamaya baslar baslamazda sizlere resimler ve anlatimlarla iletecegim.iyi dileklerinize simdiden tesekkur ediyorum.

Ozer Kardesım Bugune Dek Dıyordukı Abı Forumda Hıc Konu Acmıyorsun Eh ıyı Bı Motorumuz Oldu Bundan Boyle Herkesle Bılgı Aktarımı Ve Paylasımı Baslatıyorum.arkadaslar Deneyımler Her Zaman Teorıden Ondedır.bu Nedenle Bende Sızlerle Teknık Bılgılerımı Paylasacagım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar