Bunlardan rahatsız olanlarda bizim tepkimizi beğenmeyip kendinizi ne zannediyorsunuz der.
Bide yok boyum şu, yok kilom şu, yapabilirmiyim, edebilirmiyim, o motor altımda küçük kalır şunumu alsam diyenler var. :farao:
Hiç bir şekilde o tür konulara cevap yazmıyorum.
Saçma konu başlıkları olduğu belli ancak konular saçma olsa bile cevap verirken yönlendirici ve bilgilendirici yorum yapılabilir, böylece en azından cevapları okuyan kişiler bir şey ögrenebilir, başka bir insanın deneyiminden faydalanabilir.
Örnek; İlgili arkadaş " süngerle motosiklet yıkadım motor pert oldu, çöp oldu vah vah .. " gibi bir konu açmıştı. Fakat yapılan yorumları inceledim ve benim de işime yarayacak bir kaç bir şey öğrendim. Yani bazen anlamsızca açılan konular bile bilgilendirici olabiliyor.
Tabii bu " araştırmadan, saçma konular açın sorun yok " demek mi ? Hayır.
Ben amerikan trasi yaptırdım alt sakala.Goren kızlar dönüp bi daha bakıyor..Bugün bi kızla tanıştım.cok beğendiğini söyledi.Guzel günler yakın, mutlu olmak benimde hakkım..
Yok abi adam haklı, ne diye konu açsa ne yapsa haklı. Yukardan aşağı cevapları okudukça insanlığa olan inancımı yitirdim ! Hakaret eden var, ciddi, ciddi cevap veren var, bazısı var mağradan yeni çıkıp katılmış konuya. Kararsiz açtığı tüm konularda haklı, kitle beynini kaskın içinde bırakıp forma girdiği için 0 sıkıntı. Güzel yararlı paylaşımlar olsun, efendi hoş sohbetler olsun, motosikletin güzelliklerini neden kullandığımızı paylaşım falan gerek yok ! En güzel konu işte " Motosikletime eriklimi, sakamı su koymalıyım " bunu hakediyor demek ki insanlar ! Yorumlardan bu çıkıyor oratya. Ben merak ediyordum 1500 onlian üye var konuşan yok niye diye, adamlar konuyu çözmüş konuşacak bir şey olmadığı için konuşmuyorlarmış. Yazık valla başka diyecek bir şey yok.
Ne yazık ki bu kişiciğin açtığı başlıklardan birine de ben ciddi ciddi cevap yazmıstım. Bundan sonra işi gücü bırakıp, cevap yazmayı düşündüğüm her başlığı açanın profiline bakıp öyle cevap yazacağım. Ha, ne kadar uğraşırım onu bilmiyorum ama bildiğim şu ki: bu forumun suyu kaynamaya başlamış.