Motosikletimi parçaladılar

Dikiz aynalarını, debriyaj ve fren kollarını, tüm kablolarını, kapaklarını ve işe yarayan bikaç parçasını daha çaldılar... 1 hafta öncede denemişlerdi, 100 lira tamir parası vermiştim... Ankarada çalıntı motor parçaları bulunurmu? Ne yapmalıyım bilmiyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun

Nasıl oldu bu iş ? tam anlayamadım. Neden o kadar uzun süre parça parça çalmakla uğraşmışlarda, motosikleti tamamen çalmamışlar?

saolun, motosiklet apartman yönetimiyle anlaşamadığım için dışarıda kitli duruyordu, kilidi kıramayan hırsızlar ne kadar çalarsak iyi diyerek almışlar alabildiklerini..

Geçmiş olsun.. Apartman yönetimine kına alıp dağıtmayı unutma....

Geçmiş olsun arkadaşım... Hiç olmazsa camii yıkılsa da mihrap yerinde duruyor lafına gelmişsin... Allah beterinden saklasın... Dışarıda motor bırakmak zorunda kalan arkadaşların aslında bir branda kullanmalarında fayda var, hatta onların alt tarafından kilitlenen tipleri de bulunuyor, tabi ne kadar korur ayrı ama en azından göze batmaz...

Geçmiş olsun, branda ve alarm az da olsa caydırıcı. Allah Kimsenin başına vermesin zor bir durum ama allah beterinden sakınsın.

adalı' Alıntı:

ya apartmanın içinde kime ne zararı vardı motosikletin anlayamıyorum, bu arada apartmanın içinde uyarı amaçlı motosikletimin deposu çizildi zamanında, yine kimse görmedi duymadı.. Çok sinirliyim, motosikletimi satabilirim garajı olan bi yere taşınana kadar bu stres çok fazla. Bu arada motosikletimi başka şehire nası ve ne kadara gönderebilirim?Adana ya babama yollamayıda düşünüyorum..

Geçmiş olsun arkadaşım :salut: ,Komşularınada bravo yani,şimdi bide utanmadan ,vah vah geçmiş olsun derler sana utanmadan:farao:

Ben iş gereği İstanbul da oturuyorum.İzmirdeki evimin önün de duran 1972 model plakasız voswosumu parçalayıp götürmüşler.Tüm hırsızların ve haram dan geçinenlerin Allah belasını versin.

arkadasim gecmisolsun valla nediyim insanlar sasirmislar artik ornek vatandas az bunlari halletmek lazim

yafff ice300 kardeş mevkii olarak ank.nın neresindesin tam olarak bu aralar sanki anasını satim çete gibi bunlar yafff napio devletmi tutuo bunları ne anamadım gtti.Hiç korkularıday yok yaff.Baksana bizimkini komple kaldırıp götürdüler.Olmadı parça parça ohhh ne güsel memleket bea..!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adalı' Alıntı:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

ice300' Alıntı:
ya apartmanın içinde kime ne zararı vardı motosikletin anlayamıyorum, bu arada apartmanın içinde uyarı amaçlı motosikletimin deposu çizildi zamanında, yine kimse görmedi duymadı.. Çok sinirliyim, motosikletimi satabilirim garajı olan bi yere taşınana kadar bu stres çok fazla. Bu arada motosikletimi başka şehire nası ve ne kadara gönderebilirim?Adana ya babama yollamayıda düşünüyorum..
dostum deponu fulle ben götürürüm para pulda istemem yinede sen için raat etsin diye yan cebe atarsın 3_5 papel...:cherry:

geçmiş olsun olur böyle şeyler kaza olmasında:cat:

Son düzenleme:
basaran86' Alıntı:
yafff ice300 kardeş mevkii olarak ank.nın neresindesin tam olarak bu aralar sanki anasını satim çete gibi bunlar yafff napio devletmi tutuo bunları ne anamadım gtti.Hiç korkularıday yok yaff.Baksana bizimkini komple kaldırıp götürdüler.Olmadı parça parça ohhh ne güsel memleket bea..!!!!!

bağlar caddesinde oturuyorum, esat ın üstünde..

ice300 çok geçmiş olsun bağlar caddesinin neresinde oturuyosun 3 sene önce bende orda oturuyordum. ptt nin orda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar