- Konu Yazar
Tekirdağ da oturuyorum bildiğim üzere Tekirdağ da çok fazla motosiklet hırsızlığı olmaz bu yüzden büyük ihtimalle çalmaya çalışan kişiler profesyonel hırsız değillerdi.Evin önünden motosikletimi çalmaya çalışmışlar bu nasıl bir yürektir?Odamın ışığı yanar hep ve motosikletimi hep camdan görebileceğim şekilde bırakırım arada da 2 metre yoktur.Gece motosikletimin direksiyon kilidini kırıp 50m ileriye götürmüşler kablolarını söküp çalıştırmaya çalışmışlar farını kırmışlar vs fakat becerememiş beceriksizler motosikletimde bin TL ye yakın bir hasar bırakıp gitmişler züürtler madem beceremeyeceksin si.tir git kardeşim uğraşma çalamamalarına mı sevineyim hasara mı üzüleyim bilemedim...:salut:
Bunların iki tipi var benim kanımca birincisi : bu işi maddiyat için yapanlar kadrolu personel hırsızlar
2.side bu gelir düzeni dengesizliğinden herhangi bir motosiklet almaya gücü yetmeyen aşağılık kompleksi olan insanların motosiklet çalmakta çareyi bulanları... neyse
Nasıl olsa benim motosikletim çalınmaz demeyin ben dedim burada kimse motosikletimi çalamaz zaten biri elbet görür küçük bir yer demeyin kilit milit alın
Neyse çok konuştum aynı şeyleri tekrar etmiş olabilirim kusura bakmayın küçük bir şok oldu benim için kalın motorcuğunuzla
r:
Bunların iki tipi var benim kanımca birincisi : bu işi maddiyat için yapanlar kadrolu personel hırsızlar
2.side bu gelir düzeni dengesizliğinden herhangi bir motosiklet almaya gücü yetmeyen aşağılık kompleksi olan insanların motosiklet çalmakta çareyi bulanları... neyse
Nasıl olsa benim motosikletim çalınmaz demeyin ben dedim burada kimse motosikletimi çalamaz zaten biri elbet görür küçük bir yer demeyin kilit milit alın
Neyse çok konuştum aynı şeyleri tekrar etmiş olabilirim kusura bakmayın küçük bir şok oldu benim için kalın motorcuğunuzla
Son düzenleme: