Motosikletime konulan yağ

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu gün scooterimin yağını değiştirdim. adam içeri gitti elinde bidonla geldi. üstünde bişey yazmıyor. ve koyduğu yağ çok koyuydu? acaba çıkma yağ mı kullandı.?

çıkma yağ orjinal renginde olmaz 5 10 km de değişmediyde büyük ihtimal açık yağ filan koydu sanırım sormadın mı ne bu diye

evet eski yağ kullanmış.

normalde yeni ambalajı gözünün önünde açması lazımdı.

Siyah renkli ise koyduğu yağ yanmıştır kullanılmış yani, kim olduğunu söyleyin de başkaları da gitmesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
nasıl cesaret edebiliyorlar bilmiyorum ki. hadi ben dövememde :D kekonun birine denk gelecekler bir gün dağılacak dükkanları.

Gerekli şeyleri alıp kendiniz değiştirseydiniz.
Bu devirde dürüst esnaf kalmadı artık. motosikleti emanet edecek yetkili servis dışında motosiklet ustası yok

Doğrusu servislerin kullandığı leş gibi huniler bile motorumun bakımlarını kendim yapma sebebim.

Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, fren balatası, ampul, fren hidroliği değişimlerini kendim yaparım . Sadece bunlar dışında birşey olursa servise giderim. Sende öğren kendin yap.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, fren balatası, ampul, fren hidroliği değişimlerini kendim yaparım . Sadece bunlar dışında birşey olursa servise giderim. Sende öğren kendin yap.

yağı 40 liraya satıyorlar. ustada zaten 40 lıraya koyuyor. hava filitresini 15 liraya satıyorlar. ustada aynı fiyata takıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar