Motosikletime ek aydınlatma yaptım..

Merhaba!
Geçenlerde başıma gelen bir olaydan bahsetmiştim, kırmızı ışıkta dururken neredeyse arkadan bir araç çarpıyordu diye..
İşte daha fazla görünebilmek için ek bir önlem aldım! Lafı uzatmadan çektiğim fotoğraflarla konuyu açıklamaya çalışayım!

Bisiklet malzemesi satan bir mağazadan 2 adet ışıklandırmayı, sinyal lambalarının en dip kısmına sabitledim..

Bu motosikletin kendi aydınlatması..

Bu takılan ekipmanın aydınlatması..

Bu da ikisinin yaptığı aydınlatma..

En yakın zamanda bir de reflektörlü yelek aldım mı tamamdır! :)

Saygılar sunuyorum!..

Not: 2 aydınlatmaya 60 YTL verdim. Biraz tuzlu oldu ama canımdan kıymetli değil ya..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
görünebilmek önemli. Güzel olmuş. Yalnız bir şeyi merak ettim sinyal verdiğin zaman belli oluyor mu? Onu denedin mi. Sinyali engellemiyorsa gayet güzel :cat:

gusel olmus ..tesısatı nasıl yaptın. bende kendım yapmayı dusunuyorumda? paralel mı cekıosun fren kablosuna?

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Güzel bi çalısma olmus, daha fazla görünebilmek adına bi çoğumuz eminimki bu uygulamayı yapıcaktır tebrikler

Yalnız enine değilde, dikine koysan sinyalin önünüde kesmesti

Son düzenleme:
gayet güzel olmuş.. akşamları farkedilmemen mümkün değil... emeğine sağlık..:cat:

yeri uymamış.başka yere taksan iyi olurdu.sinyali kapatmışsın.

Bu stop yandığında ortaya çıkan görüntü..

Bu da sinyal yandığında ortaya çıkan görüntü..

Sanırım iki foto da da ayrım net olarak gözüküyor..

Bir de video çekmeye çalıştım, dikine çizgiler yok aslında, kameradan kaynaklanıyor..
http://www.youtube.com/watch?v=YQcOGiTcBvU

Bulabildiğim en uygun yer ve malzeme bu şekilde yerleştirmeme neden oldu! Bir kaç güne kadar da arkadaşla testini yapacağım, çünkü trafikte nasıl göründüğünü bilmiyorum.. Bunları stop lambasına bağlı değil, bağımsız bir aparat..

Lambalar sürekli yandığı için park lambası gibi görünüyor, frene bastığımda ayrım rahatlıkla yapılabiliyor.. Yan tarafında küçük bir düğme var buna bir kez bastığımda ışıklar sürekli yanıyor, bir kez daha bastığımda ise işte o zaman dörtlü sinyal gibi yanıp sönüyor. Benim motosikletimde böyle bir özellik olmadığı için yol kenarında durmak zorunda kalırsam çok işime yarayacak!

Kısacası hareket halinde nasıl göründüğünü bilmediğim için denemeden "tamam, budur" demiyeyim..

Son düzenleme:
Emek vermişsin güzel olmuş ben o kadar da sinyali kapattığını düşünmüyorum ama bence fiyatı biraz pahalı....Güle güle kullan

Gayet başarılı :cat: hmm uygulanabilir :cherry: sinyalller çok kapanmamış ama yine de uzunlamasına taksaydın daha bi iyi olurmuş sanki :wiinkk: tabii sen zaten düşünmüşsündür olabilitesi budur onu bilemem :)

yeri uymamış derken bunların yerini değiştirme şansın varsa aynı hizada durmaları iyi olmamış.yoksa fazla aydınlatma çok ii bişey.aynı hizada durmalarındansa iki cm aşşa kaydırabilirsen sinyaller de rahatlar.
yani şimdi:
--0000-- gibi duruyor(çizgiler lamba)
sen:
-_0000_-

şeklini verebilirsen daha ii olur

bende sisleri sökmüştüm.. bıraksamıydım acaba? gerçi sökerken masraf da çıkmıyor ama :)

evet. ben neden düşünemedim bunu :silent:. öne sis taktık ama arkayı unuttuk :p bende yapcam bundan. gerekirse 2 akü kullancam sırf aydınlatma için :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar