- Konu Yazar
Detay vermek gerekirse bu yılın başında mct250 motosikletimi aldım. Oturuş tarzi rahat diye almıştım. Iyice motosiklete alışınca pişman oldum gibi. Yani pişman olmadim motosikletten memnunum sorunsuz bimakine ama ben boyle bi naked ya da ufak bi racing almak istiyorum çünkü cruiser motosikletle güzel virajlar alınmıyor. Ben motosiklete alışınca işte viraj almayı cok sevdiğimi fark ettim.
Tam bu esnada motosikletime ekipmanıyla birlikte 3600 tl teklif eden biri çıktı. Hemen alayım diyor.
Sizce ne yapmalıyım? Satarsam üzerine 2 bin kadar ekleyebilirim, cbf150/250 ya da bi ybr ya da cbr125r a falan mı yönelsem? Bu sundugum modeller aklima gelenler tabii daha araştırmadım bile.
Motosikletten memnunum ama cruiser makinelerin virajlarından memnun değilim. Bu yüzden istiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Tam bu esnada motosikletime ekipmanıyla birlikte 3600 tl teklif eden biri çıktı. Hemen alayım diyor.
Sizce ne yapmalıyım? Satarsam üzerine 2 bin kadar ekleyebilirim, cbf150/250 ya da bi ybr ya da cbr125r a falan mı yönelsem? Bu sundugum modeller aklima gelenler tabii daha araştırmadım bile.
Motosikletten memnunum ama cruiser makinelerin virajlarından memnun değilim. Bu yüzden istiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.