Motosikletimden sonraki Tek aşkım.... ;D

Yavrucağazım büyüdü,biraz aşırı büyüdü sanırsam. :D:D Akşam iş ve ders yorgunlugumu sadace Duman'ım unutturuyor...Vee çok seviyorum,sizinde görmenizi istedim..

İşte bu dünyanın en güzel köpeği.. Sivas kangalımız.. Maşallah kardeşim iyi huylu bir kangala benziyor. Anadolunun güzelliklerinden biride bu köpek işte.

Evet çok iyi huylu tabiki adamına göre.. ;D Bu sözümü kangalı olanlar iyi anlar....

Yeri olanlar keşke beslese arkadaş olsa inanın vazgeçemessiniz onların hareketlerinden,oynayışlarından..

maşallahı var her yakalamaya hazır gibi duruyor birde gözünde çapak mı var ne ?

Mükemmel.Eniştemde 4 tane var.3 er tane ekmek yiyebiliyor.Birtanesi aşmış durumda.En büyükleri 60 kg bir insanı ayakkabılarla hafif meğilli yolda surf yaptırabiliyor.Maşallah.Güzel havhav. :) Uzun yıllar sizlerle olsun inşallah.

maşallah yerim len onu ben şerefsiz burnuda çamurlu, galiba toprak eşeleme huyu var :D

Yook abicim o kadarda kendini mıncıklatmaz. :D Zaten kendi temizliyorda ben çabuk çektim yoksa yüzünü falan kendi yıkıyor diyecem belkide inanmıyacaksınız.. :D

F54

keşke kulaklarını kesmeseydin güzelim hayvan ne kadar acı çekti kim bilir?:jocolor:

keşke kulaklarını kesmeseydin güzelim hayvan ne kadar acı çekti kim bilir?:jocolor:
Valla abicim gerçekten bizde çok üzülüyoruz ama mecburuz gerçekten çünkü bu köpekler 1000 koyuna 1500 koyuna bakıyor akşamları kurtların peşinden koşuyor,en zayıf yerleride kulakları ısırılırsa ölüme kadar gider yani..

kendi şahsıma....

bu kadar kıllı bir aşkım olmasını istemezdim....:pl: :queen:

dostum desen bi nebze...:wiinkk:

F54

Valla abicim gerçekten bizde çok üzülüyoruz ama mecburuz gerçekten çünkü bu köpekler 1000 koyuna 1500 koyuna bakıyor akşamları kurtların peşinden koşuyor,en zayıf yerleride kulakları ısırılırsa ölüme kadar gider yani..
sağlık içinse ok.. ama böyle daha hırçın olmuş bende 2 tane var biri golden biri pointer 2 side bekçilik yapıyorlar canavar gibi yani

_w_

Bugün bi arkadası moto sohbet bölümüne knu açmış köpek ıstırmış diye siziki ısırmış olmasın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar