Motosikletim stickerlendi

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Stickerlerimiz hayırlı olsun.Nasıl olmuş?

Resmi bir daha at. Açılmıyor meraklandır ma bizi.
Bu arada resimekle.com diye bir Türkçe site var. Aklında olsun.

Moderatör (forrap)
sticker0050ea.jpg

sticker0034km.jpg

:cat:

ahanda açtı. güzel olmuş. motor zaten güzelmiş :wiinkk:

Motosikleti
Ufak bir teknik hatadan dolayı resimleri düzeltmem biraz zaman aldı.Özür dilerim.Bu arada forrap'çıım,teşekkür ederim.

@guven61

Stickerde motorda süper. Hemen nazar boncuğu tak derim. Bal benim ki nazara geldi. :pale:

Kelalaka olcak ama kaskın güzelmiş. Hangi marka. Bugünlerde işi gücü bıraktım kask araştırıyorum. Çeneden açılıyor değil mi? Tam model numarası yazarsan araştırıyım. Eğer yakın zamanda aldıysan bir defiyatı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eh yani dedikleri gibi walla "motosiklet nokta net, tutku yaratır" tutkulu olanlarınkine de tutku katar:bounce:

Motosikleti
scud' Alıntı:
@guven61

Stickerde motorda süper. Hemen nazar boncuğu tak derim. Bal benim ki nazara geldi. :pale:

Kelalaka olcak ama kaskın güzelmiş. Hangi marka. Bugünlerde işi gücü bıraktım kask araştırıyorum. Çeneden açılıyor değil mi? Tam model numarası yazarsan araştırıyım. Eğer yakın zamanda aldıysan bir defiyatı.
Sevgili scud;Nazara gelmene üzüldüm.İnşallah gönlündeki motosiklete tez zamanda sahip olursun.Kask SVR.Çeneden açılır.Çok kullanışlı ve sağlam.Şu ana kadar beş-altı defa motosikletimin üzerinden veya elimden düşürdüm, zarar görmedi.Dört ay önce almıştım.150 ytl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar