- Konu Yazar
arkadaslar 20 temmuzda motorumu aldım.Sitesinde 100 litre tüketimi 2 litre yazıyor.Bu abartılı bi yalan ama diğer motorlara baktığmda breton mondial falan,onların stesindede 2,5 lt diyor.ama benim motor eminim 100 km de 4 litre yakıyor.yada ona yakın bişey.bunun sebebi ne olabilir sizce?motorun yeni olması mı ,egzozun kesilmiş olması mı,yoksa yüksek devirde sürmemden dolayımı.Ya normalde vitesi 8000 8500 devirde yükseltiyorum..Birde benzin aldığm yerin farkı oolabilirmi?mesela şimdi shell den alıyorum ama siz hangiini önerirsniz petrol ofisi opet total bp vs vs? sağolun şimdiden.Motor hakkıda biraz bilgim var ama bu yakıt meselesi cok kafamı karıstırdı.Ha bide servis daha önce bunun subapları acık dedi.belkide ondandır.Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
bu arada motorum 1400 km de.benzine verdiğim para 200 tl oldu heralde.ki 40 tl ye 18,5 lt almıstım kacak benzindi.oda içinde.ama suan kaçak kullanmıyorum
bu arada motorum 1400 km de.benzine verdiğim para 200 tl oldu heralde.ki 40 tl ye 18,5 lt almıstım kacak benzindi.oda içinde.ama suan kaçak kullanmıyorum
Son düzenleme: