Motosikletim Çalışmıyor Yardım Lütfen !!!

Bujin ıslanmışta olabılır
Motosikletinde alarm var mı ? 2. olarak akü zayıflamışsa çalışmaz motorun cok marşa bastıgın ıcın bogulmus olabılır...Akünü şarj et bir daha dene fakat motorunu calıstırırken
1.benzin muslugu acık konumdamı kontrol et
2.Motosikletinde stop düğmesi varsa bunun kapalı oldugundan emın ol
3jikleyi çek
4.Marşa bas gaz vermeden bas kesinlikle...

akü boş olsa bile ayak marşı ile çalışması gerekir... motor dönünce şarj dinamosu da dönecek, motorun ateşleme dahil bütün elektrik ihtiyacını karşılayacaktır. ayak marşı ile çalışmazsa -her ne kadar tavsiye edilmese de- vurdurarak çalıştırmayı dene. (2. vitese takıp gerekli hıza ulaşınca debriyajı bırak.) 2. denemede çalışmazsa şarj dinamonda sıkıntı var demektir. çünkü akü de bitmiş.

Arabada başıma gelmişti, alternatörün fırçaları bitmiş ve o şekilde ancak 27 km gidebilmiştim akünün gücüyle. konjektörü değiştirdikten sonra takviyeyle devam.. -demişken başka araçların akülerinden takviye de alabilirsin-

:cyclopsan:pale:SELAM ARKADASLAR TEKNIK BIR SORU SARMAK ISTERIM HONDA CBR 600F4 SAG TARAFTAKI BOSTA HORTUMDAN BENZIN AKIYO CALISTIRDIMDA CARBURATOR TEMIZLIGI YAPTIR DEDILER KENDIM CIKARIP YAPTIM AMA MAALESEF CALISMADI OYSA ADIM ADIM HER SEY DUZGUN YAPTIM SORUN NE OLABILIR KARBURATOR TAKTIM AMA ICINE EKSTRA BENZIN DOLDURMADIM NORMAL MIDIR DOLUNCAYA TEK MARS PASMAK TSK.

Motosikleti
Forza 250
Konu açılış tarihi; 15 Kasım 2007
O günden beri mutlaka calısmıstır motor :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar