Motosikletim Çalınmasın Diyorsanız, Bir Göz Atın..........

Pahallı makineleri olan arkadaşlara gsm teknolojisini kullanan oto alarmlarını tavsiye ederim. Araca, doğru bağlantı yapılırsa çalındığında cebiniz ile mesajlaşarak sizi olaydan haberdar edebildiği gibi uydular vasıtasıyla motoru durdurabildiği gibi internete bağlanarak harita üzerinde aracın gitmekte olduğu güzergah ve bulunduğu yer 5 mt yanılma payı ile verilmektedir. hatta zaman aralığı verilerek geçmişte gittiği yerleri bile tespite olanak sağlamaktadır.
:flower:

eh baya yararlı bilgi aldık bu alarmların fiatı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

abi bende alarm var yanına ilave zincir var zinciri görseniz ne yapıon olum dersiniz okadar kalınkii calmasınlar diye ne yapayım hersey motorum için :cherry:

bi keresinde anahtarı motorun üzerinde unuttum kilitlemedimde aklıma geldi gittim anahtarı aldım aslında bu da hırsızlar için caydırıcı olmuştur belki
abi adama bak anahtarı bıraktığına göre yakında bir yerde diye düşünmüş olabilirler dedim ama ii bi taktik değil tabiki :queen: :flower: :rendeer:

6 ay once Gilera Runner 180im calindi!! sifir gibiydi...universitenin onunden, kamyonete attilar. ana caddede, o kadar insanlarin onunde. bu zencileri hic bisey tutmuyor... disk kilidi takmistim ama kamyonete attiklarina gore 10 tane zincir de olsaydi fark edmiyecekti!!

bi tane daha aldim ama oda bu aralar su kaynatmaya basladi.. sebebin ne olabilecegini bilen varmi arkadaslar!! :silent:

Arkadaşlar iyi hoş ama bu kilitleme sistemleri ve alarm için ayrıntılı bilgi bulabileceğimiz bir yer varmı ?
veya fiyatlar hangi araliklarda ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KESİNLİKE FAYDALI OLACAKTIR.ÖZELLİKLE BİR NUMARA VE SON NUMARA ÇOK İDEAL..
TŞKLER :cat:

donkihote' Alıntı:
bi keresinde anahtarı motorun üzerinde unuttum kilitlemedimde aklıma geldi gittim anahtarı aldım aslında bu da hırsızlar için caydırıcı olmuştur belki
abi adama bak anahtarı bıraktığına göre yakında bir yerde diye düşünmüş olabilirler dedim ama ii bi taktik değil tabiki :queen: :flower: :rendeer:

Kopart bizi DJ. Helal ya hiç güleceğim yoktu harikasın!!!

:queen: :queen: :queen: :cherry:

:king:

nunu bahsettikleri alarm ve takip sistemi "otomubul" nette aratırsan ulaşabilirsin...

disk kilidini artık hiç tavsiye etmiyorum...120 kaat girdi geçenlerde kilidi çıkarmadan hareket etmişim...
ayrıca unutup harteket ettiğinizde düşmenizede sebep oluyorlar.hırsızda sökemediği için sinirlenip zorlayarak fren diskinizi zedeleyebilir...

hem madem caydırıcı olmak istiyoruz neden disk kilidi takıyoruz takın eşşek zinciri gibi zincir yada halatı 2 tur dolayın olsun bitsin :) tabii bagajınız yok halat taşımak zor oluyo dimi :)

bence kalabalık yerlere park etmek daha sakıncalı insanlara güvenli geliyor hırsızlar bundan daha çok faydalanıyor. millet motoru kurcalayan birini görse bile bu kalabalıkta hırsız olcak hali yok ya sahibidir diye düşünüyor, karakol önleride aynı şekildedir

arkadaşlar çalacakları varsa ne yapıp ne edip çalıyorlar ama ihtimali azalmakta sözkonusu tabi :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
F650NNN,
KASKO YAPTIRIN BEYLER KASKO

hocam bu kasko ile ilgili ; ne kadara mal olur acaba biliomuyuz ??? :silent:

Babamın bir mobileti vardı. Geceleri evin önüne bırakırdı. Bir sabah kalktığında ne görsün mobiletin ön tekeri yerinde yok. Genelde kilidi falan açmak için ön teker sökülüp motosiklet çalınır ama bizim hırsızlar ön tekeri çalmışlar
benim arkadaşımında çok güzel bianchi bisikleti var apartmanın içine kilitliyor gece apartmana girip bisikletin kilidini çalmışlar bisiklete hiç dokunmamışlar :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çalınma korkusundan dolayı normalde susturcusunu söktüğüm motorsikletimin eve yakınlaşması sırasında aynı bir trafik polisinin yanından geçercesine bir üst vitese alarak düşük devirde az ses çıkararak minimum dikkati üzerime çekmeyi amaçlarken apartmanın üstü açık fakat çevresi duvarla çevrilmiş otoparkın içinde dışarıdan görünmeyen kısmında bir lamba direğinde arka tekerlekten iki ayrı kalın bilyeli zincir ile sabitlerken ön tekerlek fren diskine kalın asma kilit takıp kontağı kapattıktan sonra ön direksiyon kilidini ÜŞENMEDEN kilitliyorum. :santa:

(Aynı cümlede 70 kelime sığdırmışım. Başta hedeflemiyordum sonra bayağı uzun bir cümle olunca hadi bir sayayım dedim ve biraz da uzattım. Ancak yazdıklarım doğrudur. :sunny: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende
- apartmanın bahçesine sokup
- zincirleyip, disk kilidi takıp, direksiyonu kilitleyip
- bahçe kapısını kilitliyorum
- ve en sonunda Allah'a emanet ediyorum.....

:p

GÜNCELci viper_1 geldi. Sayfaları güncelleyelim , güzelleşelim.... :sunny: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar