motosikletim çalındı

arkadaşlar MONDİAL 125 DRİFDT marka beyaz motorum kağıthane gürsel mahallesinden 21 08 2013 SAAT sabaha karşı 3 te park etmiştim ve sabah baktım yerinde yok plakası 34 HY 5581 ön camında bayrak resmi vardır
görenlerin 0553 405 73 15 nolu telefona bildirmeleri rica olunur SAVAŞ ÜNAL
MAİL ADRESİM [email protected]

Moderatör tarafında düzenlendi:
şu hırsızların allah belasını versin inanki duydugumda sanki kendi motorum çalınmış gibi üzülüyorum aşırı motor sevdam yüzünden galiba umarım sag salim bulunur

Gecmis olsun dostum,bulunma ihtimali yuksek parcasi para eden japonlardan olmadigi icin. resim eklersen şansin artar

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.:pale:

Motosikleti
Fazer8 abs
kardeşim geçmiş olsun.
tez zamanda bulunur inşallah. bu arada ne gibi önlemler almıştın? alarm, zincir vs. varmıydı?

geçmiş olsun.. motor alıcam en büyük korkum bu hırsızlar..

bide araştırıp duruyorum en iyi, en tutalan model hangisi diye.. en iyisi kimsenin yüzene bakmayacağı bir motor almak gibi.. parçası para etmemeli.. 2. eli çok kötü olmalı... çalan hırsızın başına bela olmalı... o derece yani...

Geçmiş olsun. Millet dişinden tırnağından artırıp biriktiriyor birşeylere sahip olmak için sonra böyle kansızlar gelip elinden alıyor ya ::rantinp: Allah bildiği gibi yapsın hepsini

bu basliklari okuyunca, arkadasin dedigi gibi, sanki kendi motorum calinmis gibi bir hise kapiliyorum - inanilmaz sinir verici bir durum!
umarim allah diledigimiz cezayi verir o serefsizlere!

herkeze çok teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

sağ sola bakıyorum pazar günü motor pazarına gidecem çalıntıları orda satıyolarmış bir umut işte

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa sürede bulunur, o hırsızlardan suç üstü görsem keşke!

Eskiden büyük cc li motorları çalardı şerefsizler, artık her boyutta motoru çalıyorlar.. Biber gazı parasının 1/100 ü bu işe ayrılsa elli çökerlerdi şebekenin üzerine.. Geçmiş olsun bilader...

geçmiş olsun kamera kayıtlarına kendin bak her ihtimali düşünerek kamera ara caddelerde, polis kılını bile kıpırdatmaz polisten bir şey bekleme

arkadaşlar motorumu 1 hafta sonra buldum ama renk değiştirmiş hayvanlar kırmızıya boyamışlar allah tan boya dandikmişte timerle çıkardım bulduğumun 1 gün öncesi yeni drift almıştım eskisini satıyorum almak isteyen varsa arayabilir motorun aynalarını sökmüşler egzozun susturucusunu sökmüşler bir görseniz ferrari gibi ses var birde kontak ve depo kilidi değişecek saygılar

Öncelikle gözün aydın, motorunu bulmana çok sevindim. Peki nasıl buldun? Kamera görüntülerinden mi birşey çıktı yoksa motor pazarından mı? Ben de şu anda çalınan motorumu arıyorum, kamera görüntüsü aramaktan başka birşey yapamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar