Motosikletim Çalındı Ve Bulundu. lütfen okuyun belki bir gün....

Geçmiş olsun , kusura bakma ama resmen çalınmasını haketmişsin . Motorun var motorda gözün yok demekki . Ben motorumu penceremin demirine çatısından 2 Kalın halatla kilitliyorum , 4 m İlerisinde kocaman çoban köpeğim bağlı buna rağmen gece ara sıra kendiliğinden zınk diye gözüm açılıyor kalkıp motoru kontrol ediyorum. Şanslıymışsın motoru başka bir bölgede satmamışlar, umarım daha dikkatli olursun .

Benim motorumun koltugunorda telefon var kucuk bır tane calınırda polıse veırım bulurlar

Bu fıkrı bu topıcden duymustum

Çok geçmiş olsun benimde motorum tam 2 defa çalındı ikisinde de buldum üçde bulacağımı sanmıyorum. :) Bende de 125 ZN var hafif motor diye herhalde gözüne kestirip alıyorlar. İlk çalındığında baya bi masraf etmiş tim götüren arkadaşlar acemiymiş çalıştıramamışlar motoru parçalamışlar ikincisinde ise fazla masraf yoktu. Artık takıntı oldu her dakka gözüm motorda nasıl baş edeceğiz bu hırsızlardan bilmiyorum. Umarım kimsenin başına gelmez.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne kadar hak yiyen insan varsa . .. bi emek bi evlat çalmak bu ya önce tedbir sonra tek BİR. .

temennim inş. bir daha başka kimsenin başına geLmez.
ve akıllanırlar biraz çalışırlar afedersiniz oturdukları yerler terlerde alır kullanırlar.

gerçekten sevindim bulunduğuna darısı başıma 6 gün oldu benimki çalınalı :(
işin kötüsü ruhsatta selenin altındaydı...

dostum helal mal döner dolaşır geri gelirmiş.

hocam her zaman geri dönmüyor. ya da haram mal geri dönmez diye birşey de yok. Allah yazdıysa geri geliyor yazmadıysa su içiyoruz.
ama hukuk sistemimizin artık biraz daha suçludan yana değil mağdurdan yana meyil alması gerekiyor. sen o kadar alın teri döküyorsun, taksitleri ödemeye çalışıyorsun, ruhsat plaka herşeyiyle uğraşıyorsun, namussuzun teki bir gece ansızın gelebilirim diye diye geliyor, alıyor götürüyor. bu yüzsüzlüğün sebebi ise cezaların yetersizliği ya da hukukun neredeyse suçluyu hoş görecek kadar ucuz ceza vermesi. kaç kere duyduk gördük ya da tvde izledik, adamlar kapkaç yapıyor, hırsızlık yapıyor, soygun yapıyor, çoğu sonunda yakalanıyor. yakalanıyor yakalanmasına ama polisin emeğine değmeyecek bir ceza verildiği zaman da sadece mağdur morali değil emniyet mensuplarının aşkı şevki iştiyakı da kırılıyor. toplumun huzurunu kaçıracak eylemlerin cezaları kesilirken -tabiri caizse- daha acımasız cezalar verilmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar