Motosikletim Çalındı(600 RR)

yazık be ne kdr güzel motormuş işte sırf bu yüzden böle makinalar almak istemiyorum ya motoru koydugun yere gece sensörlü yüksek watlı ışık koycan sonra motora alarm takcan gerci onuda hallederler zinciri demir makasıyla kesiyolar oda tırt disk kilidi denenebilir bizim işimiz yaş

Motorun hemen üzerinde kedi geçse yanan yüksek wattlı hassas sensörlü spotta vardı sadece hırsızın motoru daha iyi görmesini sağlamış o kadar

Bu Adi Köpeklerin Hiçmi Sonu Gelmiyecek ALLAH Belalarını Versin. Geçmiş Olsun KArdeş.

Motorun hemen üzerinde kedi geçse yanan yüksek wattlı hassas sensörlü spotta vardı sadece hırsızın motoru daha iyi görmesini sağlamış o kadar

senin motoru koydugun yerde tam balık tutulcak yermiş ben o ışıgı yatagımın camına dogru ayarlardım adamlar kafaya koymuş demekki o motoru çalmayı inşallah bulunur

çok geçmiş olsun kardeşim bunları gördükçe uykularım kaçıyo valla

maddi olarakda çok koyuyo insana inş bulunur ne denilebilirki

immobilizer'ı çalıştırma şekilleri beni şok etti! demek onada güvenmemek lazım, 3 tane kilit 1 tane alarm var bende, geceleri biraz daha rahat uyuyordum ama şimdi başka önlemlerde almalıyım diye düşünmeye başladım.. tek tesellim motoruma doğru bakan bir mobese kamerası olması..

:((( :( off CBR he geçmiş olsun inş en yakın zamanda bulursun motorunu :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah motor hirsizlarindan korusun

cok geçmiş olsun işallah bulursun :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geşmiş olsun valla çok üzüldümmm ...:(

Türkiyede en çok çalınan motor Honda ... 600RR direk parçaya gitti.. bulmak imkansız... geçmiş olsun ...

Ahh Ahh büyük büyük geçmiş olsun.. İnşallah yakalanırlar:pale:

gecmıs olsun allah kımsenın basına vermesın umarım bır an once bulunur...

geçmiş olsun arkadaşım kapalı yerde tutmak en güvenlisi sanırım keşke evden çıkarmasaydın. inş bulursun motorunu kasko var mıydı?

ya çok kötü bi durum....allah bunların cezasını verir elbet birgün....çok üzüldüm arkadaşım...inş. bulunur...:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar