Motosikletim bazen stop etmiyor??? Yardim lutfen

Arkadaslar cub motosikletim var. Kontagi kapatinca vites gostergesi filan kapaniyor elektriksel seyler kapaniyor ama motor calismaya devam ediyor. Anahtari cikarsam dahi devam ediyor. Bu sorun birkac gundur var ama her seferinde yapmiyor. Anahtari yeniden sokup kontagi ac kapa yapinca kapaniyor. Ateslemeyi kesmek icin kontaktan baskada bir sistem yok. Sorun ne olabilir?

Kontağı degistir veya bi pas sökücüyu icine sıkarsan bi ihtimal düzelir ama değiştirmek daha mantikli ve kesin çözüm

wd-40 al ve kontağın içi dolana kadar sık sonra kontağı aç kapa yap bir süre.muhtemelen düzelecektir.

Araştırmalarım sonucu rölantiyi biraz düşürdüm ve sorun çözüldü, teşekkürler.

çalışmayan çok duydum da, kapanmayan ilk oldu :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

(benzin bitince kapanır)

Benzer sorunu yaşayıpta çeşitli forumlarda konular açan çok insan var yani okadar tuhaf bir durum değil ama gerçektenenteresan kontak anahtarı elimde motor çatır çatır çalışıyor ama göstergeler kapalı.

Buji başlığını bujiden ayırmak, ateşlemeyi kesmek vasıtası ile, çalışmayı durdurur böyle durumlarda.

Ama bujilerin görünür bir yerde olması lazım bunun için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

(benzin bitince kapanır)

Makine ben gitmek istiyorum diyor :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar