Istanbuldasin sandim bende bugun motorunumu yikadin dicektim fena yagmur vardi.. ellerinize saglik aynen motorumuz dostumuz bizim)
birkaç güne burayada yağmur geliyor demek merhaba sonbahar
Istanbuldasin sandim bende bugun motorunumu yikadin dicektim fena yagmur vardi.. ellerinize saglik aynen motorumuz dostumuz bizim)
Anadolu Yakası'nda Optimum AVM'nin arkasında bir motosiklet yıkamacı var ama 35 TL alıyor. Yalnız yarım saat boyunca, en ince detayına kadar uğraşıyorlar. Ama sonuçta bir yağmur çiselese yine kirlenecek, 35 TL'ye değer mi?
Biz motorcular
sevdiği kemiği yemeyip patilerinin arasında sürekli yalayan bir köpek gibiyiz.
(Kimse üzerine alınmasın..)
Bende dahil sanırım herkes aynı.
Binmekten çok yalayıp yıkamayı ilgilenmeyi seviyoruz.
Binince hakkını da veriyorum ara sıra..![]()
Kezzap sıkmayın da motosiklete.
Selamlar arkadaşlar,
Motorsikletimizi yıkarken dikkat edeceğimiz, su kaçmaması gereken bir nokta vs gibi bir özellikle dikkat edilecek seyler var mıdır?
Kullanılcak temizlik ürünü nedir?
Birde normal dışarda yukatırsak araba yıkama değilde motorsiklet için özel yıkamacılar var motorun dış yapısına zarar veremeden daha profesyonel yıkanıyormuş, doğru mu? bilgisi olan var mı? Nereleri önerirsiniz Anadolu yakasında,
Yardımlarınız için teşekkür ederim,
dışarıda yıkatılması doğru değil. basınçlı suyu uzaktan tutarsan olur ama köpük zararlı asit bulunduruyo içinde. en profesyonel olanı (off road yapmış gibiyse fazla yaklaştırmadan basınçlı suyla çamurdan arındırmak) o kadar değilse de önce bir kova sıcak suyu atıp arkadan cilalı oto şampuanı (meguiars tavsiyem) ve bu markanın yün eldiveniyle bastırmadan köpükleyip durulamak en iyisi. bende plastik aksam cilası falan da var sıfırdan daha parlak hale geliyo arada bir krom parlatmasını da sürüyorum bittiği zaman kawasaki h2 oluyo![]()