- Konu Yazar
R25'i satıp 10k'ya motor alsan örnek ne kadar rahatlıyacaksın?cebine ne kadar para artacak?7k bilemedin 8k
Belliki 0 sermaye ile motor işine girmişsin.şahsi önerim cbf-Ybr tarzı motor bakman veya kmyco agility city 200 2012-2013-2014 modellerden alman(5.500-6.000)satmak istediğin an hızlıca elinden çıkartırsın.
En azından motoru satıp min 11-12k kılçıksız para kalması lazım cebinde,sonuçta alacağın motorada noter+sig+bakım yapacaksın 1k daha öyle bayılırsın.iyi analız et.
Kısacası,10k bandında motor alıp paranı p..ç etme kardeşim.
Parayı boş etme kısmına katılıyorum bir yandan da kararsızım.Sıfır sermaye ile girdim ve tahmin edemediğim meblağda başka borçlar çıktı bu yüzden stresliyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------
Sym gts 250i evo. Çok temiz 29000km de 10000₺ ye sattı bir tanıdık. Daha da ucuza bulabilirsin. Yazın değil gezmek, Türkiye turuna bile çıkartır alet. Borçlara gelince. Borcunu önemseyen adamsan delirtir seni. Bende öyleyim. Sat veya satma demem ama artılarını ve eksilerini iyice düşün.
Teşekkürler hocam delirtmeye az kaldı,komple kapatıp stres kalmasın istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
Borca motosiklet mi sebep oldu?
Eğer olmadıysa onun suçu ne? Farklı bir şeyini sat
Hocam haklısında motosiklet ten başka nakite çevirebileceğim hiç bir şey yok