Motosikleti Satıp Borçları Ödemek

R25'i satıp 10k'ya motor alsan örnek ne kadar rahatlıyacaksın?cebine ne kadar para artacak?7k bilemedin 8k

Belliki 0 sermaye ile motor işine girmişsin.şahsi önerim cbf-Ybr tarzı motor bakman veya kmyco agility city 200 2012-2013-2014 modellerden alman(5.500-6.000)satmak istediğin an hızlıca elinden çıkartırsın.

En azından motoru satıp min 11-12k kılçıksız para kalması lazım cebinde,sonuçta alacağın motorada noter+sig+bakım yapacaksın 1k daha öyle bayılırsın.iyi analız et.

Kısacası,10k bandında motor alıp paranı p..ç etme kardeşim.

Parayı boş etme kısmına katılıyorum bir yandan da kararsızım.Sıfır sermaye ile girdim ve tahmin edemediğim meblağda başka borçlar çıktı bu yüzden stresliyim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

Sym gts 250i evo. Çok temiz 29000km de 10000₺ ye sattı bir tanıdık. Daha da ucuza bulabilirsin. Yazın değil gezmek, Türkiye turuna bile çıkartır alet. Borçlara gelince. Borcunu önemseyen adamsan delirtir seni. Bende öyleyim. Sat veya satma demem ama artılarını ve eksilerini iyice düşün.

Teşekkürler hocam delirtmeye az kaldı,komple kapatıp stres kalmasın istiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------

Borca motosiklet mi sebep oldu?

Eğer olmadıysa onun suçu ne? Farklı bir şeyini sat

Hocam haklısında motosiklet ten başka nakite çevirebileceğim hiç bir şey yok :)

belirli bir gelirin var ise ve kendi kendini cevirebiliyorsan motosikletini satma..
sattıgın anda o para da gidecek... ve yeni alacagın dusuk butceli motordan da zarar edeceksin..

ben de yeni sattım borclarımı kapatiyim diye.. gayet anlayabiliyorum suan ki durumunu... hayırlısı olsun diyelim.. en iyisini sen ve butcen bilir..

Motorunu sat. İş görcek seviyede bir motosiklet al, misal cbf150, pulsar ns200 gibi. Eline muhtemelen 5-6 Lira para kalir. O 5-6 Lira da senin borçlarını rahatlatırsa ilerde para biriktirirsin ve elindeki motosikletini satıp motosiklet modelini yükseltirsin.

Eğer o para da seni rahatlatmaz ise yani 5-6 Lira işine çözüm getirmez ise r25 i satip borclarin tamamını ödeyip sifirdan para biriktirmeye başlamalısın. Paran birikince de bi makine alirsin elbet...

Önceliğin borç odemek olsun çünkü R25 ile düşer kalkarsan bir kazaya karışırsan o elindeki sermaye de bir anda hiç olabilir.

Son düzenleme:
Bilindiği üzere ekonomiyi raya oturtmanın kabaca üç temel yolu vardır; 1.Gideri düşürmek 2.Geliri arttırmak 3.Gideri düşürmek ve Geliri arttırmak
Eğer bu üç seçenekten birini yapamıyorsanız motorunuzu satarsınız. Kişiden kişiye ve zevke göre değişmesine rağmen 10.000 TL bandı motosiklet için tatmin edici ve yeterli bir miktar ama düzgün kullanılmış motor, dürüst satıcı bulmak epey zor..

Duke 200 tercih edilebilir bence
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-tum-sekmeleri-kapatabilirsiniz-541946599/detay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar