Motosikleti Sahiplenememek?

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Herkese iyi forumlar, yıllardır motor hevesim vardı sonunda 3 ay önce 2021 Dominar 250 D aldım arkadaşımdan 24 bin kilometredeydi nispeten taksite uygun bi fiyata denk geldi ben de aldım. Motor sürmeyi çok seviyorum üstünde olmayı gezmeyi ama sanki motor benimmiş gibi bir hissiyat uyandırmıyor. Diyorum biraz modifiye mi yapsam bir kaç şey mi alsam, özelleştirsem daha çok benimserim. Seviyorum modifiye etmeyi bir şeylerle uğraşmayı. Sonra aklıma ya motor 26 - 27 binde şuanda üzerine masraf etmenin bir anlamı var mı ? Satsam kaça satacağım üstüne ne koyacağım da daha iyi bi alternatif alacağım ? Hep bi soru işaretleri içinde boğuluyorum. Bazen diyorum bu bana yeter 2-3 sene kullan nişan düğün bir aradan çıksın sonra sat daha aşağı mı sattın sorun değil zaten kullanıyorsun onun dertlerine düşmeyeyim.
Uzun lafın kısası tecrübeli abilerim-arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum eminim bunları yaşayanlar olmuştur. Başkalarının tecrübe ve deneyimlerini dinlemek ona göre hareket etmeyi seviyorum. Sizde benimle fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ilk motorum cfmoto 250srdı en başlarda çok eğleniyordum sonra motordan iğrenmeye başladım şuansa bunları düşünmek yerine geziyorum ama motorum yine gezmeme çok imkan vermiyor şanslısın görece uzun yollar yapabileceğin bi motorun var top casein de var tek başına uzun yollara çık değerini anlayacaksın

• Beğen
Tepkiler: AKS
Motosikleti
Yamaha XSR700
İlk motorum 400lük olsa da Dominar'dı. Çok uzun yollar yaptım. Sana da tavsiye ederim. Satmak istiyorsan da ilana koy, satılana kadar yarınlar yokmuş gibi gez. Ben öyle yapmıştım. Bir sonraki motorumu da ilana koydum, onunla da hep gezdim. Hatta araziye çıktığım gün motor çamur içindeyken gelip gören alıcı olmuştu motora. Çamurlu çamurlu satılmasın diye apar topar yıkamaya gitmiştim. Hep daha iyisi, hep daha iyisi diye diye bu işin sonu yok. O yüzden motorundan keyif almaya bak. Şu anki motorumu satmıyorum mesela. Sadece geziyorum.

• Beğen
Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Bende de D400 var katır gibi biniyorum. Evrak kurye işine vurdum. Mayıs 2023 te aldım 58500 km yaptım. (48 bini şubat 2024 ten sonra) En sağdaki daracık boşluklardan geçmeye çalışırken egzozu hep kaldırımlara sürttüm ezik çizik doldu. Fren pedalı kaldırıma takılıp yamuldu. Kasislerde hiç yavaşlamadan ayağa kalkarak bam güm diye geçiyorum. Önüm açık olduğu sürece tapagaz gidiyorum. Yağmurda gaz kestiği zaman sinirlenip kenera çekiyorum 10 15 saniye boşta kesiciye sokuyorum. Hiç yıkayıp temizlemiyorum. Şu haliyle 100 bine ilana koysam kimse yüzüne bakmaz. Bi değeri yok ki neyine yatırım yapayım. Yine de Allah yokluğunu göstermesin sayesinde ekmek yiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi ara düşündüm pulsar ns200 le takas etsem mi diye kuryeye daha uygun olur diye. Kimse değişmez değişse de üste para vermez diye vazgeçtim.

• Beğen
Herkese iyi forumlar, yıllardır motor hevesim vardı sonunda 3 ay önce 2021 Dominar 250 D aldım arkadaşımdan 24 bin kilometredeydi nispeten taksite uygun bi fiyata denk geldi ben de aldım. Motor sürmeyi çok seviyorum üstünde olmayı gezmeyi ama sanki motor benimmiş gibi bir hissiyat uyandırmıyor. Diyorum biraz modifiye mi yapsam bir kaç şey mi alsam, özelleştirsem daha çok benimserim. Seviyorum modifiye etmeyi bir şeylerle uğraşmayı. Sonra aklıma ya motor 26 - 27 binde şuanda üzerine masraf etmenin bir anlamı var mı ? Satsam kaça satacağım üstüne ne koyacağım da daha iyi bi alternatif alacağım ? Hep bi soru işaretleri içinde boğuluyorum. Bazen diyorum bu bana yeter 2-3 sene kullan nişan düğün bir aradan çıksın sonra sat daha aşağı mı sattın sorun değil zaten kullanıyorsun onun dertlerine düşmeyeyim.
Uzun lafın kısası tecrübeli abilerim-arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum eminim bunları yaşayanlar olmuştur. Başkalarının tecrübe ve deneyimlerini dinlemek ona göre hareket etmeyi seviyorum. Sizde benimle fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Katır gibi kullan böyle olunca :D ilk motosikletimi hiç sevmiyordum sonra 2.yi aldım ve perte çıkınca baya moralim bozulmuştu ilk güzel motosikletimdi o yüzden çok bağlanmıştım 2 ay da hiç bişey yapmadım ama çok bağlanmıştım. 3.yü aldım aynı motosikletin siyahı buna hiç ısınamadım eskisinin tadını vermiyor gibi geliyor bana . Kendine göre bir motosiklet bulduğunda bağlanıp kurtulursun bu dertten çok kasmaya gerek yok onla sadece anı biriktirmeye çalış yarının yokmuş gibi gez ben racing motosikletle 200-300km yapıyorum :D instagram'dan özellikle uzağımda olan karşı cinslerimle konuşuyorum ve 200-300km yapıyorum buluşmak için, böyle böyle anılar biriktiriyorum .

• Haha

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir kaç ufak sticker falan alıp kafama göre takayım hevesimi alayım. Gittiği yere kadar benle gelsin ya 2-3 yıl sonra da ölü fiyatına da olsa satar belki japon hayalim var japon alırım. Hem de tecrübe olur bi üst CC'ye geçmek için. Bir de çok süremedim son bahar mevsiminde alınca belki ondan böyle hissediyorum. Yarın bi ziyaret edeyim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar