- Motosikleti
- Pulsar F250
- Konu Yazar
Herkese iyi forumlar, yıllardır motor hevesim vardı sonunda 3 ay önce 2021 Dominar 250 D aldım arkadaşımdan 24 bin kilometredeydi nispeten taksite uygun bi fiyata denk geldi ben de aldım. Motor sürmeyi çok seviyorum üstünde olmayı gezmeyi ama sanki motor benimmiş gibi bir hissiyat uyandırmıyor. Diyorum biraz modifiye mi yapsam bir kaç şey mi alsam, özelleştirsem daha çok benimserim. Seviyorum modifiye etmeyi bir şeylerle uğraşmayı. Sonra aklıma ya motor 26 - 27 binde şuanda üzerine masraf etmenin bir anlamı var mı ? Satsam kaça satacağım üstüne ne koyacağım da daha iyi bi alternatif alacağım ? Hep bi soru işaretleri içinde boğuluyorum. Bazen diyorum bu bana yeter 2-3 sene kullan nişan düğün bir aradan çıksın sonra sat daha aşağı mı sattın sorun değil zaten kullanıyorsun onun dertlerine düşmeyeyim.
Uzun lafın kısası tecrübeli abilerim-arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum eminim bunları yaşayanlar olmuştur. Başkalarının tecrübe ve deneyimlerini dinlemek ona göre hareket etmeyi seviyorum. Sizde benimle fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Uzun lafın kısası tecrübeli abilerim-arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum eminim bunları yaşayanlar olmuştur. Başkalarının tecrübe ve deneyimlerini dinlemek ona göre hareket etmeyi seviyorum. Sizde benimle fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.