- Katılım
- 7 Kas 2016
- Mesajlar
- 9,792
- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hiç acele etme.Evet, XMAX biraz dezavantajlı bu konuda. Çok mecbur kalmadıkça riske girmiyorum. Varacağım noktaya 5 dakika geç giderim, hiç sorun değil. Motosikleti araç olarak değil de keyfine sürmek istiyorum. O nedenle hiç acelem yok![]()
Bende de xmax var, xmax ile başladım, istanbulda avrupa yakasında E5 trafiği mordor gibi, emniyet şeridi de yok, en sağdaki daracık boşluktan dalıp geçen motorculara yol veriyordum bırakayım geçsinler diyordum. Ancak yeterince geniş aralık bulunca geçiyorum aradan. Çoğu zaman yolumu 20km falan uzatıp rahat emniyet şeridi var diye TEM otoyolunu kullanıyordum.
Şimdi küçük bir ilçeye taşındım, burada araba gibi de gitsem en fazla 5 dakikalık yol olduğu için hiç uğraşmıyorum aralara girmeye. Ne gerek var, zaten trafikte çok takılmıyoruz daha fazla zorlayıp risk almaya gerek yok.