Ben yönetici olsam yardım isteyen üyelere yardım etmek yerine aşağılayan üyeleri iki dakika düşünmez banlardım.bu ne sapık bir mesajdır, orta sehpaya nasıla lınmaz bir motosiklet?dahasehpaya alamazken nasıl kullanıyorsun? size motor verende kabahat birde konu açıp yer işgaliyesi yapiyorsun, ben yönetici olsam varya forumdaki konuların %60 ını siler, kişilerinde en az %50 sini banlardım.
okadar gereksiz konu ve cahil çoluk çocuk takımı varki forumda insan her girdiğinde acaba nasıl saçma bir konu göreceğim diye korkuyor artık foruma.
bu ne sapık bir mesajdır, orta sehpaya nasıla lınmaz bir motosiklet?dahasehpaya alamazken nasıl kullanıyorsun? size motor verende kabahat birde konu açıp yer işgaliyesi yapiyorsun, ben yönetici olsam varya forumdaki konuların %60 ını siler, kişilerinde en az %50 sini banlardım.
okadar gereksiz konu ve cahil çoluk çocuk takımı varki forumda insan her girdiğinde acaba nasıl saçma bir konu göreceğim diye korkuyor artık foruma.
bu ne sapık bir mesajdır, orta sehpaya nasıla lınmaz bir motosiklet?dahasehpaya alamazken nasıl kullanıyorsun? size motor verende kabahat birde konu açıp yer işgaliyesi yapiyorsun, ben yönetici olsam varya forumdaki konuların %60 ını siler, kişilerinde en az %50 sini banlardım.
Arkadaşlar bende motorunu orta sehpaya kolay kolay alamayan acemiler arasındayım ama merak ettiğim farklı bir husus var.Bir gün motorumu park edip işe gittim ( yan ayak ile ) ve geldiğimde motorumun orta sehpaya alındığını fark ettim.Sizce,motorum rüzgardan düştü de (ki bu mümkün mü ?)bir hayır sever orta sehpaya mı aldı dersiniz ?